Infinity Clinic push-to-call

Филъри, контурна пластика – уголемяване на устни, попълване на бръчки

филъри и уголемяване на устни 43

.

ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ, КОНТУРНА ПЛАСТИКА – УГОЛЕМЯВАНЕ НА УСТНИ, ПОПЪЛВАНЕ НА БРЪЧКИ В КЛИНИКА INFINITY

Може да ползвате скъпи козметични кремове, да посветите цялото си свободно време за избор на натурална козметика, но нито едно от тези средства няма да помогне бързо и трайно да се отървете от бръчките. Добрият крем за бръчки би могъл да намали дълбочината им, но не е в състояние да ги отстрани напълно. Компромиси и половинчати решения могат да се правят къде ли не, но не и когато става дума за собствената Ви красота, младост и здраве. Затова през последните години все по често се прибягва до медицински препарати наречени „дермални филъри“ и свързаната с поставянето им – „контурна пластика”.

ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ

Какво представляват дермалните филъри ?

Още от самото название се разбира, че дермалните филъри са кожни пълнители (превод от английски). Съществуват различни видове пълнители :

 • резорбируеми филъри (биоразградими или биосъвместими) – на основата на хиалуроновата киселина. Хиалуроновата киселина е естествен компонент в човешкия организъм. Поради това подобни препарати са напълно безопасни и безвредни. Ефектът им трае 2-3 месеца.
 • нерезорбируеми филъри (бионеразградими или синтетични) – това са гелове-полимери на синтетични химически съединения,  като например познатия ни от миналото силикон. Тези вещества не са отровни и са антиалергични. Но когато се работи с тях, макар и много рядко е възможно да възникнат усложнения. Тъй като този вид филъри са „чужди вещества” е възможно след поставянето им организмът да се опита да ги „капсулира”, което води до образуването на уплътнения в тъканите.
 • бавно резорбируеми филъри – това са сложни съединения на основата на хиалуронова киселина (cross-linked технология), които обединяват предимствата на първите две групи. От една страна ефектът им трае по-дълго от този на резорбируемите филъри. А от друга страна нямат страничните ефекти характерни за синтетичните филъри . Ефектът им трае до 6 – 8 месеца.
 • автогенни филъри – съставени от собствените тъкани на пациента (най-често мастна тъкан). Те са напълно съвместими с организма и са с най-дълготраен ефект, но за съжаление са най-травматични при поставянето им. Взимането на материал, както и инжектирането му е свързано с оперативна намеса.
ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ 1

Филърите на основата на хиалуронова киселина (НА) са органични. Скоростта на разграждането им зависи от обмяната на веществата на всеки един отделен индивид. В съединителната тъкан на всеки човек се съдържа близо 15 гр. от това вещество. Хиалуроновата киселина е полизахарид, който под действието на ензима хиалуронидаза се разгражда до по-прости съединения. Това е причината действието на филърите съдържащи хиалуронова киселина да имат ефект до 6-8 месеца, след което процедурата трябва да се повтори.

Какво представлява контурната пластика ?

За да подмладите кожата си и поддържате младостта и или за да премахнете нежеланите бръчки, не е необходимо на всяка цена да прибягвате до пластичната хирургия. В модерната медицина за изглаждането на кожата и отстраняването на нежеланите бръчки могат да бъдат използвни дермални филъри (пълнители). Те се въвеждат по инжекционен начин в желаната от Вас зона. Основният принцип на действие на дермалния филър е запълването на бръчките в дългосрочен план, с вещество по структура подобно на структурата на кожата. По този начин може да се придаде желаният от Вас обем и форма на лицето.

ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ 2

Кога и къде се използват дермалните филъри?

Дермалните филъри се ползват основно за корекция на :

 1. свързани с възрастта промени на устните (при загуба на обем и форма)
 2. за премахване на бръчки основно в зони като :
 • ъглите на очите „пачи крак“
 • на шията „пръстен на Венера“
 • на брадичката
 • при дълбоки назолабиални гънки
 • при увисване на кожата
 • при бръчки на зона деколте
 • при прекомерно слаби или състарени китки
 • при загуба на обемна тъканите (скули и др.)

На кои зони най-често се поставят дермални филъри ?

 • лице в цялост
 • устни
 • чело
 • зона около очите
 • назолабиалните гънки
 • бръчки и гънки около устата и устните
 • скули
 • врат
 • деколте
 • ръце
ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ 3

Какви са целените резултати при използването на дермални филъри ?

 • възстановяване и подобряване на формата на устните
 • коригиране на назолабиалните гънки
 • укрепване на формата на лицето (bioreinforcement)
 • подмладяване
 • корекция на дълбоките бръчки
 • премахване на фините линии и бръчки
 • увеличаване на обема на скулите и брадичката

моделиране  контурана лицето – контурна пластика

Какво е важно да се съблюдава при поставянето на дермални филъри !

Процедурата по поставянето на дермален филър започва с консултация на пациента. Основната задача на всеки един лекар извършващ процедура по поставянето на дермалните филъри е да разясни на пациента, защо и как ще бъде извършена желаната от пациента манипулация. Важно е и да бъде разяснено, че филърите се поставят основно за възстановяване на изгубения от процеса на стареене обем. Ето защо преди започване на манипулацията се уточнява, точно какво количество дермален филър ще е необходим, за да може устните и другите третирани зони да изглеждат естествено. Самата процедура изисква сериозни медицински познания в сферата на анатомията и в сферата на естетичните характеристики на устните и лицето. Това е една от основните причини (както изисква и закона), този вид процедури да се извършват само от лекар.

ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ 4

Анестезия при дермалните филъри

По време на самата процедура, лекарят първо прибягва до анестезия (спрей, крем или инжекционна форма). Дермалните филъри са запечатани в стерилна спринцовка за еднократна употреба или стерилен флакон. Филърът се инжектира с финна игла  в устните или друга желана от пациента зона. Резултатът е видим веднага, като е важно да се има предвид, че в рамките на 3-4 дни се наблюдава отток поради нанесената с пробождането травма. Тъканите обикновено изглеждат с 50-100 % по-обемни от целения краен резултат. Реалният резултат е видим, едва след като отмине подутината и се изчака периода на хидратация на филъра (20-25 дни).

С помощта на дермалните филъри могат да се попълнят нежеланите бръчки, да се коригира обема на лицето, да се подобри формата на краката, бедрата, коремната стена, брадичката, скулите и устните. Филърите са ненадминат помощник за връщането на младата визия на китките и са незаменими за малки корекции след пластични хирургични намеси неизпълнили на 100% желания от Вас ефект .

ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ 5

През последните години модата за корекция обема на устните и ползване на филъри против бръчки при известни личности, звезди от шоубизнеса и лица от политиката достигна своята кулминация. Привърженици на този тип процедури са холивудски звезди,  певици и политици, като Линзи Лоън и Меган Фокс, дизайнерката Донатела Версаче, актрисата и певица Мадона, Лиз Хърли, Джесика Симпсън и др. Дори и Владимир Путин е преценил, че младата визия е част от успеха на един преуспял мъж.

ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ 6

НИКОГА НЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАЙТЕ С КОЛИЧЕСТВОТО ФИЛЪР !

През последните години под влиянието на определени „музикални жанрове“, при младите жени се наблюдава „специфична мода“ за поставяне на голям обем филъри – основно в устните, излизаща извън всякакви граници на хармонията и естетиката. В клиника INFINITY отказваме поставянето на свръх-количества дермални филъри и полагаме огромни усилия да убедим пациентите си да не правят подобни грешки, не само поради липсата на естетичен резултат, но и поради последиците от разтягане и впоследствие обезобразяване на устните от провисването на тъканите в третираните зони.

ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ 7

  

ПРИМЕРИ ЗА ЛИПСА НА ХАРМОНИЯ И ЕСТЕТИКА

.

ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ, КОНТУРНА ПЛАСТИКА – УГОЛЕМЯВАНЕ НА УСТНИ, ПОПЪЛВАНЕ НА БРЪЧКИ

ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ, КОНТУРНА ПЛАСТИКА
ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ, КОНТУРНА ПЛАСТИКА 1
ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ, КОНТУРНА ПЛАСТИКА 2
 ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ, КОНТУРНА ПЛАСТИКА 3
ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ, КОНТУРНА ПЛАСТИКА 4
ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ, КОНТУРНА ПЛАСТИКА 5
ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ, КОНТУРНА ПЛАСТИКА 6
ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ, КОНТУРНА ПЛАСТИКА 7
ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ, КОНТУРНА ПЛАСТИКА 8

.

Оценете ни!
[Общо: 4 Средно: 4.8]

Последни публикации

резултатът от процедурата мезотерапия

Какъв е резултатът от процедурата мезотерапия?

Резултатът от процедурата мезотерапия зависи от коктейла полезни минерали и аминокиселини, които се инжектират в дермата С помощта на процедурата мезотерапия можете да решите проблеми като суха кожа, фини бръчки, пигментация, розацея, понижен тонус на кожата, акне, тъмни кръгове под очите, лунички, признаци на гравитационно и фотостареене, сивеещ тен, разширени пори и др. За разлика от много други методи, резултатът от процедурата мезотерапия  има почти моментален ефект. Ако сте се подложили на процедурата сутрин, още […]

Вижте повече
мезотерапия за лице

Какво е мезотерапия за лице?

Мезотерапия  за лице или както я наричат още бъдещето на козметологията е процедура, която може да запази красотата и здравето за дълго време Мезотерапията е революция в козметологията. Една процедура мезотерапия за лице може да даде по-изразен ефект, отколкото един месец използване на най-добрия крем. Как действа мезотерапията, какви проблеми може да реши, има ли процедурата противопоказания и какъв резултат можете да очаквате? Ще Ви разкажем, каквото Ви е нужно да знаете, за да се […]

Вижте повече
Подмладяване

Подмладяването е напълно възможно – Част 2

Към Част 1 Фотоподмладяването е удобна, неинвазивна процедура за подмладяване В началото на процедурата подмладяване кожата се почиства старателно. Слагат се предпазни очила.Съществува система за охлаждане на кожата, която е вградена в оборудването. С нея се елиминира необходимостта от гелове за охлаждане на кожата. Лекият апликатор се притиска към кожата, прилага се кратък лазерен импулс и в този момент се усеща краткотраен ефект на топлина. Той обикновено се възприема от пациентите като безболезнено, леко изтръпване. […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Най-търсени услуги: