Infinity Clinic push-to-call

Филъри, контурна пластика – уголемяване на устни, попълване на бръчки

филъри и уголемяване на устни 43

.

ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ, КОНТУРНА ПЛАСТИКА – УГОЛЕМЯВАНЕ НА УСТНИ, ПОПЪЛВАНЕ НА БРЪЧКИ В КЛИНИКА INFINITY

Може да ползвате скъпи козметични кремове, да посветите цялото си свободно време за избор на натурална козметика, но нито едно от тези средства няма да помогне бързо и трайно да се отървете от бръчките. Добрият крем за бръчки би могъл да намали дълбочината им, но не е в състояние да ги отстрани напълно. Компромиси и половинчати решения могат да се правят къде ли не, но не и когато става дума за собствената Ви красота, младост и здраве. Затова през последните години все по често се прибягва до медицински препарати наречени „дермални филъри“ и свързаната с поставянето им – „контурна пластика”.

ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ

Какво представляват дермалните филъри ?

Още от самото название се разбира, че дермалните филъри са кожни пълнители (превод от английски). Съществуват различни видове пълнители :

 • резорбируеми филъри (биоразградими или биосъвместими) – на основата на хиалуроновата киселина. Хиалуроновата киселина е естествен компонент в човешкия организъм. Поради това подобни препарати са напълно безопасни и безвредни. Ефектът им трае 2-3 месеца.
 • нерезорбируеми филъри (бионеразградими или синтетични) – това са гелове-полимери на синтетични химически съединения,  като например познатия ни от миналото силикон. Тези вещества не са отровни и са антиалергични. Но когато се работи с тях, макар и много рядко е възможно да възникнат усложнения. Тъй като този вид филъри са „чужди вещества” е възможно след поставянето им организмът да се опита да ги „капсулира”, което води до образуването на уплътнения в тъканите.
 • бавно резорбируеми филъри – това са сложни съединения на основата на хиалуронова киселина (cross-linked технология), които обединяват предимствата на първите две групи. От една страна ефектът им трае по-дълго от този на резорбируемите филъри. А от друга страна нямат страничните ефекти характерни за синтетичните филъри . Ефектът им трае до 6 – 8 месеца.
 • автогенни филъри – съставени от собствените тъкани на пациента (най-често мастна тъкан). Те са напълно съвместими с организма и са с най-дълготраен ефект, но за съжаление са най-травматични при поставянето им. Взимането на материал, както и инжектирането му е свързано с оперативна намеса.
ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ 1

Филърите на основата на хиалуронова киселина (НА) са органични. Скоростта на разграждането им зависи от обмяната на веществата на всеки един отделен индивид. В съединителната тъкан на всеки човек се съдържа близо 15 гр. от това вещество. Хиалуроновата киселина е полизахарид, който под действието на ензима хиалуронидаза се разгражда до по-прости съединения. Това е причината действието на филърите съдържащи хиалуронова киселина да имат ефект до 6-8 месеца, след което процедурата трябва да се повтори.

Какво представлява контурната пластика ?

За да подмладите кожата си и поддържате младостта и или за да премахнете нежеланите бръчки, не е необходимо на всяка цена да прибягвате до пластичната хирургия. В модерната медицина за изглаждането на кожата и отстраняването на нежеланите бръчки могат да бъдат използвни дермални филъри (пълнители). Те се въвеждат по инжекционен начин в желаната от Вас зона. Основният принцип на действие на дермалния филър е запълването на бръчките в дългосрочен план, с вещество по структура подобно на структурата на кожата. По този начин може да се придаде желаният от Вас обем и форма на лицето.

ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ 2

Кога и къде се използват дермалните филъри?

Дермалните филъри се ползват основно за корекция на :

 1. свързани с възрастта промени на устните (при загуба на обем и форма)
 2. за премахване на бръчки основно в зони като :
 • ъглите на очите „пачи крак“
 • на шията „пръстен на Венера“
 • на брадичката
 • при дълбоки назолабиални гънки
 • при увисване на кожата
 • при бръчки на зона деколте
 • при прекомерно слаби или състарени китки
 • при загуба на обемна тъканите (скули и др.)

На кои зони най-често се поставят дермални филъри ?

 • лице в цялост
 • устни
 • чело
 • зона около очите
 • назолабиалните гънки
 • бръчки и гънки около устата и устните
 • скули
 • врат
 • деколте
 • ръце
ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ 3

Какви са целените резултати при използването на дермални филъри ?

 • възстановяване и подобряване на формата на устните
 • коригиране на назолабиалните гънки
 • укрепване на формата на лицето (bioreinforcement)
 • подмладяване
 • корекция на дълбоките бръчки
 • премахване на фините линии и бръчки
 • увеличаване на обема на скулите и брадичката

моделиране  контурана лицето – контурна пластика

Какво е важно да се съблюдава при поставянето на дермални филъри !

Процедурата по поставянето на дермален филър започва с консултация на пациента. Основната задача на всеки един лекар извършващ процедура по поставянето на дермалните филъри е да разясни на пациента, защо и как ще бъде извършена желаната от пациента манипулация. Важно е и да бъде разяснено, че филърите се поставят основно за възстановяване на изгубения от процеса на стареене обем. Ето защо преди започване на манипулацията се уточнява, точно какво количество дермален филър ще е необходим, за да може устните и другите третирани зони да изглеждат естествено. Самата процедура изисква сериозни медицински познания в сферата на анатомията и в сферата на естетичните характеристики на устните и лицето. Това е една от основните причини (както изисква и закона), този вид процедури да се извършват само от лекар.

ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ 4

Анестезия при дермалните филъри

По време на самата процедура, лекарят първо прибягва до анестезия (спрей, крем или инжекционна форма). Дермалните филъри са запечатани в стерилна спринцовка за еднократна употреба или стерилен флакон. Филърът се инжектира с финна игла  в устните или друга желана от пациента зона. Резултатът е видим веднага, като е важно да се има предвид, че в рамките на 3-4 дни се наблюдава отток поради нанесената с пробождането травма. Тъканите обикновено изглеждат с 50-100 % по-обемни от целения краен резултат. Реалният резултат е видим, едва след като отмине подутината и се изчака периода на хидратация на филъра (20-25 дни).

С помощта на дермалните филъри могат да се попълнят нежеланите бръчки, да се коригира обема на лицето, да се подобри формата на краката, бедрата, коремната стена, брадичката, скулите и устните. Филърите са ненадминат помощник за връщането на младата визия на китките и са незаменими за малки корекции след пластични хирургични намеси неизпълнили на 100% желания от Вас ефект .

ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ 5

През последните години модата за корекция обема на устните и ползване на филъри против бръчки при известни личности, звезди от шоубизнеса и лица от политиката достигна своята кулминация. Привърженици на този тип процедури са холивудски звезди,  певици и политици, като Линзи Лоън и Меган Фокс, дизайнерката Донатела Версаче, актрисата и певица Мадона, Лиз Хърли, Джесика Симпсън и др. Дори и Владимир Путин е преценил, че младата визия е част от успеха на един преуспял мъж.

ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ 6

НИКОГА НЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАЙТЕ С КОЛИЧЕСТВОТО ФИЛЪР !

През последните години под влиянието на определени „музикални жанрове“, при младите жени се наблюдава „специфична мода“ за поставяне на голям обем филъри – основно в устните, излизаща извън всякакви граници на хармонията и естетиката. В клиника INFINITY отказваме поставянето на свръх-количества дермални филъри и полагаме огромни усилия да убедим пациентите си да не правят подобни грешки, не само поради липсата на естетичен резултат, но и поради последиците от разтягане и впоследствие обезобразяване на устните от провисването на тъканите в третираните зони.

ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ 7

  

ПРИМЕРИ ЗА ЛИПСА НА ХАРМОНИЯ И ЕСТЕТИКА

.

ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ, КОНТУРНА ПЛАСТИКА – УГОЛЕМЯВАНЕ НА УСТНИ, ПОПЪЛВАНЕ НА БРЪЧКИ

ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ, КОНТУРНА ПЛАСТИКА
ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ, КОНТУРНА ПЛАСТИКА 1
ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ, КОНТУРНА ПЛАСТИКА 2
 ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ, КОНТУРНА ПЛАСТИКА 3
ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ, КОНТУРНА ПЛАСТИКА 4
ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ, КОНТУРНА ПЛАСТИКА 5
ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ, КОНТУРНА ПЛАСТИКА 6
ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ, КОНТУРНА ПЛАСТИКА 7
ЦЕНИ ЗА ФИЛЪРИ, КОНТУРНА ПЛАСТИКА 8

.

Оценете ни!
[Общо: 4 Средно: 4.8]

Последни публикации

грижа за кожата след процедурата „лазерна епилация”

Грижа за кожата след процедурата „лазерна епилация”

Основни правила Лазерната епилация ви помага да се отървете от нежеланото окосмяване по тялото. Процедурата трябва да бъде не само ефективна, но и безопасна. Ето защо, преди да пристъпите към лазерната епилация, трябва да се запознаете с редица нещата които не трябва да правите след лазерната процедура. Процедурата „лазерна епилация” е изключително практична, тъй като след нея не се изисква специфична грижа за кожата, но има редица неща които следва да бъдат спазвани за да не […]

Вижте повече
резултатът от процедурата мезотерапия

Какъв е резултатът от процедурата мезотерапия?

Резултатът от процедурата мезотерапия зависи от коктейла полезни минерали и аминокиселини, които се инжектират в дермата С помощта на процедурата мезотерапия можете да решите проблеми като суха кожа, фини бръчки, пигментация, розацея, понижен тонус на кожата, акне, тъмни кръгове под очите, лунички, признаци на гравитационно и фотостареене, сивеещ тен, разширени пори и др. За разлика от много други методи, резултатът от процедурата мезотерапия  има почти моментален ефект. Ако сте се подложили на процедурата сутрин, още […]

Вижте повече
мезотерапия за лице

Какво е мезотерапия за лице?

Мезотерапия  за лице или както я наричат още бъдещето на козметологията е процедура, която може да запази красотата и здравето за дълго време Мезотерапията е революция в козметологията. Една процедура мезотерапия за лице може да даде по-изразен ефект, отколкото един месец използване на най-добрия крем. Как действа мезотерапията, какви проблеми може да реши, има ли процедурата противопоказания и какъв резултат можете да очаквате? Ще Ви разкажем, каквото Ви е нужно да знаете, за да се […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Най-търсени услуги: