Infinity Clinic push-to-call

Почистване на зъбен камък, дентална хигиена

почистване на зъбен камък 65

.

.

За клиника INFINITY

.

Здравословното състояние на зъбите се отразява пряко на качеството на човешкия живот. Здравите и добре подредените бели зъби са част от образа на един успял модерен човек. От здравето на зъбите зависи не само храносмилателния процес. Зъбите играят и важна естетическа роля. Красивата усмивка е символ на красота, просперитет и самочувствие.

В Инфинити клиник ще Ви помогнат да се сдобиете с прекрасна усмивка, която е важен фактор не само за здравето ви, но и ще Ви помогне да преуспеете в личния и професионален живот. Клиниката се намира в гр.София и е част от ИНФИНИТИ МЕДИКЪЛ ГРУП. Клиниката разполага с необходимото модерно оборудване, даващо възможност за разширено лечение и профилактика на стоматологичните заболявания, вкл. почистване на зъбен камък. Днес броят на пациентите Инфинити медикал груп надвишава 20000 пациента. Това е резултат от висококачествените услуги предлагани в клиниката, в съчетание с работата на висококвалифициран персонал извършват необходимата подробна диагностика и предлагащ широк спектър адекватни услуги в сферата  на естетичната медицина и стоматология.

Инфинити клиник предлага комплексни стоматологични услуги и решения в сферата на терапията, ортопедията, парадонтологията, хирургичнта стоматология, протезирането, имплантологията, избелването, почистване на зъбен камък и др. Естетичната стоматология в клиниката ни ще ви помогне да се отървете от много вродени и придобити зъбни дефекти както и възстановяване на естествения цвят на зъбите. Чрез използването на модерна лазерна технология, лечението при нас се провежда деликатно и безболезнено.

Основни направления на стоматологичното лечение в Инфинити клиник:

  • Терапия (лечение на кариес, пулпит, ендодонтско лечение)
  • Ортопедия (корони, фасети, мостове, протези)
  • Парадонтология (лечение на парадонтити, периодонтити, парадонтоза)
  • Имплантология
  • Хирургия (екстракция на зъби и др.)
  • Стоматологична профилактика (почистване на зъбен камък и др.)
  • Ортодонтия
  • Детска стоматология

Почистване на зъбен камък

Инфинити клиник Ви дава стоматологичното лечение с европейско качество но на достъпни за България цени. Комфортно лечение, модерни и качествени услуги – това са основните принципи и философия на нашата дентална клиника. Високият професионализъм и пълна отдаденост в полза на всеки пациент са наредили  Инфинити клиник като една от най-добрите дентални клиники в България. Ето защо за нас е чест и удоволствие да ви поканим да ползвате нашите услуги – услуги, които ще ви помогнат да усетите вкуса на живота !

Инфинити клиник Ви очаква !

.

Почистване на зъбен камък

Зъбна хигиена и профилактика

 

Ако не сте ходили скоро при стоматолог за почистване на зъбен камък, сега е моментът. Посрещнете топлите дни със сияйна усмивка и добро самочувствие. Колкото и упорито да мием зъбите си, да ползваме конци и вода за уста, зъбната плаката постоянно се натрупва. След време тя калцифицира (втвърдява се) и се превръща в зъбен камък. Той не може да бъде премахнат в домашни условия и затова се налага да потърсим професионална помощ. Препоръчително е професионалното почистване на зъби да се прави два пъти годишно. Ако имате проблеми с венците – на всеки 3 – 4 месеца. Хубаво е да го съчетаете и с профилактичен преглед на цялата устна кухина – състояние на зъбите, венците, езика. Процедурата включва почистване на зъбна плака и на зъбен камък с пиезокристален ултразвук.

Професионална хигиена на устната кухина е важна и неразделна част от всяко лечение на зъбите , както и грижа за зъбите и венците като цяло. Процедурата включва отстраняване на зъбната плака и зъбния камак, които се натрупва върху зъбите поради множество причини. Неадекватната ежедневна хигиена, силен чай , кафе, тютюнопушене и др. водят до образуването оцветявания, зъбна плака и зъбен камък. Бактериите в тях имат негативен ефект върху зъбите и венците, и ако не се обърне необходимото внимание , може да предизвика много стоматологични заболявания.

Най-ефективният и модерен методза почистванетона зъбна плакаи зъбен камък ес пиезокристаленултразвук и „Air Flow”. Процедурата е безболезнена, не вреди на емайла, и имане само превантивен характер, нои връща естествения цвят на естествените зъби.

След професионалнотопочистване,зъбите могат да сепокриятсъс защитенлак, които намалява чувствителността на емайлаи предотвратяваобразуването и натрупването на бактерии върху тях. Ефектът отпрофесионалното почистванепродължава няколко месеца.

Денталните лекари в нашата клиника препоръчват периодична профилактика на стоматологичните заболявания. Тя е от значение за поддържането на добра хигиена на устната кухина и е особено важна при пациенти които имат поставени импланти корони и мостове.
 

.

ЦЕНА ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЗЪБЕН КАМЪК – ДЕНТАЛНА ХИГИЕНА

.

.

Оценете ни!
[Общо: 17 Средно: 4.4]

Последни публикации

резултатът от процедурата мезотерапия

Какъв е резултатът от процедурата мезотерапия?

Резултатът от процедурата мезотерапия зависи от коктейла полезни минерали и аминокиселини, които се инжектират в дермата С помощта на процедурата мезотерапия можете да решите проблеми като суха кожа, фини бръчки, пигментация, розацея, понижен тонус на кожата, акне, тъмни кръгове под очите, лунички, признаци на гравитационно и фотостареене, сивеещ тен, разширени пори и др. За разлика от много други методи, резултатът от процедурата мезотерапия  има почти моментален ефект. Ако сте се подложили на процедурата сутрин, още […]

Вижте повече
мезотерапия за лице

Какво е мезотерапия за лице?

Мезотерапия  за лице или както я наричат още бъдещето на козметологията е процедура, която може да запази красотата и здравето за дълго време Мезотерапията е революция в козметологията. Една процедура мезотерапия за лице може да даде по-изразен ефект, отколкото един месец използване на най-добрия крем. Как действа мезотерапията, какви проблеми може да реши, има ли процедурата противопоказания и какъв резултат можете да очаквате? Ще Ви разкажем, каквото Ви е нужно да знаете, за да се […]

Вижте повече
Подмладяване

Подмладяването е напълно възможно – Част 2

Към Част 1 Фотоподмладяването е удобна, неинвазивна процедура за подмладяване В началото на процедурата подмладяване кожата се почиства старателно. Слагат се предпазни очила.Съществува система за охлаждане на кожата, която е вградена в оборудването. С нея се елиминира необходимостта от гелове за охлаждане на кожата. Лекият апликатор се притиска към кожата, прилага се кратък лазерен импулс и в този момент се усеща краткотраен ефект на топлина. Той обикновено се възприема от пациентите като безболезнено, леко изтръпване. […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Най-търсени услуги: