Infinity Clinic push-to-call

Лазерно избелване на зъби

Лазерно избелване на зъбите 34

.

.

За клиника INFINITY

.

Здравословното състояние на зъбите се отразява пряко на качеството на човешкия живот. Здравите и добре подредените бели зъби са част от образа на един успял модерен човек. От здравето на зъбите зависи не само храносмилателния процес. Зъбите играят и важна естетическа роля. Красивата усмивка е символ на красота, просперитет и самочувствие.

В Инфинити клиник ще Ви помогнат да се сдобиете с прекрасна усмивка, която е важен фактор не само за здравето ви, но и ще Ви помогне да преуспеете в личния и професионален живот. Клиниката се намира в гр.София и е част от ИНФИНИТИ МЕДИКЪЛ ГРУП. Клиниката разполага с необходимото модерно оборудване, даващо възможност за разширено лечение и профилактика на стоматологичните заболявания. Днес броят на пациентите Инфинити медикал груп надвишава 20000 пациента. Това е резултат от висококачествените услуги предлагани в клиниката, в съчетание с работата на висококвалифициран персонал извършват необходимата подробна диагностика и предлагащ широк спектър адекватни услуги в сферата  на естетичната медицина и стоматология.

Инфинити клиник предлага комплексни стоматологични услуги и решения в сферата на терапията, ортопедията, парадонтологията, хирургичнта стоматология, протезирането, имплантологията, избелването, и др. Естетичната стоматология в клиниката ни ще ви помогне да се отървете от много вродени и придобити зъбни дефекти както и възстановяване на естествения цвят на зъбите. Чрез използването на модерна лазерна технология, лечението при нас се провежда деликатно и безболезнено.

Основни направления на стоматологичното лечение в Инфинити клиник:

  • Терапия (лечение на кариес, пулпит, ендодонтско лечение)
  • Ортопедия (корони, фасети, мостове, протези)
  • Парадонтология (лечение на парадонтити, периодонтити, парадонтоза)
  • Имплантология
  • Хирургия (екстракция на зъби и др.)
  • Стоматологична профилактика (почистване на зъбен камък и др.)
  • Ортодонтия
  • Детска стоматология

Инфинити клиник Ви дава стоматологичното лечение с европейско качество но на достъпни за България цени. Комфортно лечение, модерни и качествени услуги – това са основните принципи и философия на нашата дентална клиника. Високият професионализъм и пълна отдаденост в полза на всеки пациент са наредили  Инфинити клиник като една от най-добрите дентални клиники в България. Ето защо за нас е чест и удоволствие да ви поканим да ползвате нашите услуги (вкл. лазетно избелване на зъбите) – услуги, които ще ви помогнат да усетите вкуса на живота !

Инфинити клиник Ви очаква !

.

Лазерно избелване на зъбите

Поради най-различни причини цветът на зъбите може да се промени с времето. От друга страна много пациенти генетично са с по-тъмни зъби. Лазерното избелване на зъбите е процедура, която въпреки опасенията на много пациенти е абсолютно безопасна за зъбите и общото здраве на пациента.

Избелването в клиниката ни  се извършва по най- нови технологии с помощта на лазер.

Избелването започва след задължително почистване на зъбната повърхност от зъбен камък, плака и налепи. След това меките тъкани се изолират и се поставя специален гел, който се активира с лазер. Уникалната лазерна технология дава възможност избелването да засегне и части от дентина, като по този начин процесът е много по дълбок и трае по- дълго.


Трайността е различна при различните пациенти в зависимост от навиците им. Дълготрайността на избелването зъбите се увеличава сериозно ако 1-2 седмици след процедурата пациента избягва употребата на червено вино, кафе, чай и напитки с червен цвят.  

Лазерното избелване на зъби дава възможност за постигане на отлични резултати в едно единствено посещение, без загуба на време вкъщи и без необходимостта сам пациента да извършва избелването. По този начин специалистите в клиниката ни контролират всеки етап от процеса на  избелване и пациента може да е спокоен. Така дискомфортът на пациента по време на процедурата и след това е минимален.

.

ЦЕНА ЗА ЛАЗЕРНО ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ

.

.

Оценете ни!
[Общо: 45 Средно: 3.5]

Последни публикации

резултатът от процедурата мезотерапия

Какъв е резултатът от процедурата мезотерапия?

Резултатът от процедурата мезотерапия зависи от коктейла полезни минерали и аминокиселини, които се инжектират в дермата С помощта на процедурата мезотерапия можете да решите проблеми като суха кожа, фини бръчки, пигментация, розацея, понижен тонус на кожата, акне, тъмни кръгове под очите, лунички, признаци на гравитационно и фотостареене, сивеещ тен, разширени пори и др. За разлика от много други методи, резултатът от процедурата мезотерапия  има почти моментален ефект. Ако сте се подложили на процедурата сутрин, още […]

Вижте повече
мезотерапия за лице

Какво е мезотерапия за лице?

Мезотерапия  за лице или както я наричат още бъдещето на козметологията е процедура, която може да запази красотата и здравето за дълго време Мезотерапията е революция в козметологията. Една процедура мезотерапия за лице може да даде по-изразен ефект, отколкото един месец използване на най-добрия крем. Как действа мезотерапията, какви проблеми може да реши, има ли процедурата противопоказания и какъв резултат можете да очаквате? Ще Ви разкажем, каквото Ви е нужно да знаете, за да се […]

Вижте повече
Подмладяване

Подмладяването е напълно възможно – Част 2

Към Част 1 Фотоподмладяването е удобна, неинвазивна процедура за подмладяване В началото на процедурата подмладяване кожата се почиства старателно. Слагат се предпазни очила.Съществува система за охлаждане на кожата, която е вградена в оборудването. С нея се елиминира необходимостта от гелове за охлаждане на кожата. Лекият апликатор се притиска към кожата, прилага се кратък лазерен импулс и в този момент се усеща краткотраен ефект на топлина. Той обикновено се възприема от пациентите като безболезнено, леко изтръпване. […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Най-търсени услуги: