Infinity Clinic push-to-call

Лазерна TRI-ACTIVE антицелулитна терапия

Лазерна TRI-ACTIVE антицелулитна терапия 4343

.

ЛАЗЕРНА TRI-ACTIVE АНТИЦЕЛУЛИТНА ТЕРАПИЯ В КЛИНИКА INFINITY


Какво е целулит и от какво се образува той ?

Въпреки, че се смята за козметичен дефект, целулитът е сериозно заболяване на мастната и съединителната тъкан. Дължи се на хронично-дегенеративен процес на дермо-хиподермалния слой на кожата (подкожния слой). Мастните клетки се разтягат, уплътнява се колагеновата тъкан, като резултат се затруднява локалната кръвна и лимфна циркулация, нарушава се обмяната на веществата , водеща на свой ред до забавено елиминиране на токсини и задържане на вода.

Създава се порочен кръг, водещ до увеличаване на целулитните натрупвания. Причините за появата му са неправилното хранене, колебания в телесната маса, обездвижване, затлъстяване, стрес, наследствено предразположение, заседнал начин на живот, хормонални нарушения.

В клиника INFINITY този проблем е вече решим, благодарение на иновационна разработка от САЩ. За първи път в България се предлагат лазерни антицелулитни процедури базирани на технология наречена “Tri-activ anti cellulite technology”.

.

Как действа лазерната „TRI-ACTIVE“ технология ?

 „Tri-Active” е иновативна система особено подходяща за борба с проблема наречен целулит. С помощта на комбинираното действие на три различни метода се възстановява нормалният баланс на кожата:

•  дълбока лазерна стимулация, която насърчава ангиогенезата на интрадермални съдове и възстановяване на микроциркулацията артериална, венозна и лимфна системи.
•    локализирана охлаждаща система, бързо редуцираща отоците.
•    ритмичен масаж чрез всмукване който стимулира лимфната помпа и лимфния дренаж.

Антицелулитния лазер „Tri-Active” е оборудван със специални наконечници, разработени съгласно анатомичните особености на тялото и лицето. Постепенното физиологично действие на масажа, стимулирането на съединителната и мастната тъкан позволява активиране на механизмите за елиминиране на токсините и тъканната оксигенация. Като резултат се получава по-гладък вид на съединителната тъкан.

.

ЦЕНИ ЗА ЛАЗЕРНА TRI-ACTIVE АНТИЦЕЛУЛИТНА ТЕРАПИЯ

.

ЦЕНИ ЗА ЛАЗЕРНА TRI-ACTIVE АНТИЦЕЛУЛИТНА ТЕРАПИЯ

.

Оценете ни!
[Общо: 1 Средно: 5]

Последни публикации

грижа за кожата след процедурата „лазерна епилация”

Грижа за кожата след процедурата „лазерна епилация”

Основни правила Лазерната епилация ви помага да се отървете от нежеланото окосмяване по тялото. Процедурата трябва да бъде не само ефективна, но и безопасна. Ето защо, преди да пристъпите към лазерната епилация, трябва да се запознаете с редица нещата които не трябва да правите след лазерната процедура. Процедурата „лазерна епилация” е изключително практична, тъй като след нея не се изисква специфична грижа за кожата, но има редица неща които следва да бъдат спазвани за да не […]

Вижте повече
резултатът от процедурата мезотерапия

Какъв е резултатът от процедурата мезотерапия?

Резултатът от процедурата мезотерапия зависи от коктейла полезни минерали и аминокиселини, които се инжектират в дермата С помощта на процедурата мезотерапия можете да решите проблеми като суха кожа, фини бръчки, пигментация, розацея, понижен тонус на кожата, акне, тъмни кръгове под очите, лунички, признаци на гравитационно и фотостареене, сивеещ тен, разширени пори и др. За разлика от много други методи, резултатът от процедурата мезотерапия  има почти моментален ефект. Ако сте се подложили на процедурата сутрин, още […]

Вижте повече
мезотерапия за лице

Какво е мезотерапия за лице?

Мезотерапия  за лице или както я наричат още бъдещето на козметологията е процедура, която може да запази красотата и здравето за дълго време Мезотерапията е революция в козметологията. Една процедура мезотерапия за лице може да даде по-изразен ефект, отколкото един месец използване на най-добрия крем. Как действа мезотерапията, какви проблеми може да реши, има ли процедурата противопоказания и какъв резултат можете да очаквате? Ще Ви разкажем, каквото Ви е нужно да знаете, за да се […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Най-търсени услуги: