Infinity Clinic push-to-call

Лазерна TRI-ACTIVE антицелулитна терапия

Лазерна TRI-ACTIVE антицелулитна терапия 4343

.

ЛАЗЕРНА TRI-ACTIVE АНТИЦЕЛУЛИТНА ТЕРАПИЯ В КЛИНИКА INFINITY


Какво е целулит и от какво се образува той ?

Въпреки, че се смята за козметичен дефект, целулитът е сериозно заболяване на мастната и съединителната тъкан. Дължи се на хронично-дегенеративен процес на дермо-хиподермалния слой на кожата (подкожния слой). Мастните клетки се разтягат, уплътнява се колагеновата тъкан, като резултат се затруднява локалната кръвна и лимфна циркулация, нарушава се обмяната на веществата , водеща на свой ред до забавено елиминиране на токсини и задържане на вода.

Създава се порочен кръг, водещ до увеличаване на целулитните натрупвания. Причините за появата му са неправилното хранене, колебания в телесната маса, обездвижване, затлъстяване, стрес, наследствено предразположение, заседнал начин на живот, хормонални нарушения.

В клиника INFINITY този проблем е вече решим, благодарение на иновационна разработка от САЩ. За първи път в България се предлагат лазерни антицелулитни процедури базирани на технология наречена “Tri-activ anti cellulite technology”.

.

Как действа лазерната „TRI-ACTIVE“ технология ?

 „Tri-Active” е иновативна система особено подходяща за борба с проблема наречен целулит. С помощта на комбинираното действие на три различни метода се възстановява нормалният баланс на кожата:

•  дълбока лазерна стимулация, която насърчава ангиогенезата на интрадермални съдове и възстановяване на микроциркулацията артериална, венозна и лимфна системи.
•    локализирана охлаждаща система, бързо редуцираща отоците.
•    ритмичен масаж чрез всмукване който стимулира лимфната помпа и лимфния дренаж.

Антицелулитния лазер „Tri-Active” е оборудван със специални наконечници, разработени съгласно анатомичните особености на тялото и лицето. Постепенното физиологично действие на масажа, стимулирането на съединителната и мастната тъкан позволява активиране на механизмите за елиминиране на токсините и тъканната оксигенация. Като резултат се получава по-гладък вид на съединителната тъкан.

.

ЦЕНИ ЗА ЛАЗЕРНА TRI-ACTIVE АНТИЦЕЛУЛИТНА ТЕРАПИЯ

.

.

Оценете ни!
[Общо: 2 Средно: 4.5]

Последни публикации

резултатът от процедурата мезотерапия

Какъв е резултатът от процедурата мезотерапия?

Резултатът от процедурата мезотерапия зависи от коктейла полезни минерали и аминокиселини, които се инжектират в дермата С помощта на процедурата мезотерапия можете да решите проблеми като суха кожа, фини бръчки, пигментация, розацея, понижен тонус на кожата, акне, тъмни кръгове под очите, лунички, признаци на гравитационно и фотостареене, сивеещ тен, разширени пори и др. За разлика от много други методи, резултатът от процедурата мезотерапия  има почти моментален ефект. Ако сте се подложили на процедурата сутрин, още […]

Вижте повече
мезотерапия за лице

Какво е мезотерапия за лице?

Мезотерапия  за лице или както я наричат още бъдещето на козметологията е процедура, която може да запази красотата и здравето за дълго време Мезотерапията е революция в козметологията. Една процедура мезотерапия за лице може да даде по-изразен ефект, отколкото един месец използване на най-добрия крем. Как действа мезотерапията, какви проблеми може да реши, има ли процедурата противопоказания и какъв резултат можете да очаквате? Ще Ви разкажем, каквото Ви е нужно да знаете, за да се […]

Вижте повече
Подмладяване

Подмладяването е напълно възможно – Част 2

Към Част 1 Фотоподмладяването е удобна, неинвазивна процедура за подмладяване В началото на процедурата подмладяване кожата се почиства старателно. Слагат се предпазни очила.Съществува система за охлаждане на кожата, която е вградена в оборудването. С нея се елиминира необходимостта от гелове за охлаждане на кожата. Лекият апликатор се притиска към кожата, прилага се кратък лазерен импулс и в този момент се усеща краткотраен ефект на топлина. Той обикновено се възприема от пациентите като безболезнено, леко изтръпване. […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Най-търсени услуги: