Infinity Clinic push-to-call

Керамични и циркониеви корони, мостове и фасети

Керамични фасети и корони 32

Фасетите са идеалното решение при зъби с неправилна форма и големина. С тях се постига максимален естетичен резултат с минимално изпиляване на твърди зъбни тъкани. Фасетите се изработват в лаборатория, след което се циментират на зъбите.

Те се поставят и при случаи с наличие на петна по зъбите, които не подлежат дори и на лазерно избелване. В случаите на нежелание от страна на пациента за провеждане на ортодонтско лечение (брекети за изправяне на зъбите), което е достатъчно добро при зъби с нормална форма и големина,  но неправилно разположени и криви, фасетите са решение.
Изцяло керамичните корони превъзхождат металокерамичните такива по перфектния естетичен резултат, който се постига с тях.
Това се дължи на липсата на метал при короните и мостовете от керамика, което позволява светлината да преминава през зъба (както при естествените зъби). Преминаването на светлината през зъба прави коронката по- “жива”, като приликата със заобикалящите естествени зъби е перфектна. Липсващото сивеене на венеца е основното нещо, което се забелязва от пациентите при изцяло керамичните корони.  
Въпреки въведените модерни технологии при металокерамичните корони, много от металните сплави използвани за изработката им оказват влияние върху организма. То е минимално, но все пак не може да се сравни с биоинертността на короните от чиста керамика.

.

ЦЕНА ЗА КЕРАМИЧНИ И ЦИРКОНИЕВИ КОРОНИ, МОСТОВЕ И ФАСЕТИ

.

ЦЕНА ЗА КЕРАМИЧНИ И ЦИРКОНИЕВИ КОРОНИ, МОСТОВЕ И ФАСЕТИ

.

Оценете ни!
[Общо: 4 Средно: 4.3]

Последни публикации

грижа за кожата след процедурата „лазерна епилация”

Грижа за кожата след процедурата „лазерна епилация”

Основни правила Лазерната епилация ви помага да се отървете от нежеланото окосмяване по тялото. Процедурата трябва да бъде не само ефективна, но и безопасна. Ето защо, преди да пристъпите към лазерната епилация, трябва да се запознаете с редица нещата които не трябва да правите след лазерната процедура. Процедурата „лазерна епилация” е изключително практична, тъй като след нея не се изисква специфична грижа за кожата, но има редица неща които следва да бъдат спазвани за да не […]

Вижте повече
резултатът от процедурата мезотерапия

Какъв е резултатът от процедурата мезотерапия?

Резултатът от процедурата мезотерапия зависи от коктейла полезни минерали и аминокиселини, които се инжектират в дермата С помощта на процедурата мезотерапия можете да решите проблеми като суха кожа, фини бръчки, пигментация, розацея, понижен тонус на кожата, акне, тъмни кръгове под очите, лунички, признаци на гравитационно и фотостареене, сивеещ тен, разширени пори и др. За разлика от много други методи, резултатът от процедурата мезотерапия  има почти моментален ефект. Ако сте се подложили на процедурата сутрин, още […]

Вижте повече
мезотерапия за лице

Какво е мезотерапия за лице?

Мезотерапия  за лице или както я наричат още бъдещето на козметологията е процедура, която може да запази красотата и здравето за дълго време Мезотерапията е революция в козметологията. Една процедура мезотерапия за лице може да даде по-изразен ефект, отколкото един месец използване на най-добрия крем. Как действа мезотерапията, какви проблеми може да реши, има ли процедурата противопоказания и какъв резултат можете да очаквате? Ще Ви разкажем, каквото Ви е нужно да знаете, за да се […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Най-търсени услуги: