Infinity Clinic push-to-call

Керамични и циркониеви корони, мостове и фасети

Керамични фасети и корони 32

.

.

За клиника INFINITY

.

Здравословното състояние на зъбите се отразява пряко на качеството на човешкия живот. Здравите и добре подредените бели зъби са част от образа на един успял модерен човек. От здравето на зъбите зависи не само храносмилателния процес. Зъбите играят и важна естетическа роля. Красивата усмивка е символ на красота, просперитет и самочувствие.

В Инфинити клиник ще Ви помогнат да се сдобиете с прекрасна усмивка, която е важен фактор не само за здравето ви, но и ще Ви помогне да преуспеете в личния и професионален живот. Клиниката се намира в гр.София и е част от ИНФИНИТИ МЕДИКЪЛ ГРУП. Клиниката разполага с необходимото модерно оборудване, даващо възможност за разширено лечение и профилактика на стоматологичните заболявания. Днес броят на пациентите Инфинити медикал груп надвишава 20000 пациента. Това е резултат от висококачествените услуги предлагани в клиниката, в съчетание с работата на висококвалифициран персонал извършват необходимата подробна диагностика и предлагащ широк спектър адекватни услуги в сферата  на естетичната медицина и стоматология.

Инфинити клиник предлага комплексни стоматологични услуги и решения в сферата на терапията, ортопедията, парадонтологията, хирургичнта стоматология, протезирането, имплантологията, избелването, и др. Естетичната стоматология в клиниката ни ще ви помогне да се отървете от много вродени и придобити зъбни дефекти както и възстановяване на естествения цвят на зъбите. Чрез използването на модерна лазерна технология, лечението при нас се провежда деликатно и безболезнено.

Основни направления на стоматологичното лечение в Инфинити клиник:

  • Терапия (лечение на кариес, пулпит, ендодонтско лечение)
  • Ортопедия (корони, фасети, мостове, протези)
  • Парадонтология (лечение на парадонтити, периодонтити, парадонтоза)
  • Имплантология
  • Хирургия (екстракция на зъби и др.)
  • Стоматологична профилактика (почистване на зъбен камък и др.)
  • Ортодонтия
  • Детска стоматология

Инфинити клиник Ви дава стоматологичното лечение с европейско качество но на достъпни за България цени. Комфортно лечение, модерни и качествени услуги – това са основните принципи и философия на нашата дентална клиника. Високият професионализъм и пълна отдаденост в полза на всеки пациент са наредили  Инфинити клиник като една от най-добрите дентални клиники в България. Ето защо за нас е чест и удоволствие да ви поканим да ползвате нашите услуги – услуги, които ще ви помогнат да усетите вкуса на живота !

Инфинити клиник Ви очаква !

.

Фасетите са идеалното решение при зъби с неправилна форма и големина. С тях се постига максимален естетичен резултат с минимално изпиляване на твърди зъбни тъкани. Фасетите се изработват в лаборатория, след което се циментират на зъбите.

Те се поставят и при случаи с наличие на петна по зъбите, които не подлежат дори и на лазерно избелване. В случаите на нежелание от страна на пациента за провеждане на ортодонтско лечение (брекети за изправяне на зъбите), което е достатъчно добро при зъби с нормална форма и големина,  но неправилно разположени и криви, фасетите са решение.
Изцяло керамичните корони превъзхождат металокерамичните такива по перфектния естетичен резултат, който се постига с тях.
Това се дължи на липсата на метал при короните и мостовете от керамика, което позволява светлината да преминава през зъба (както при естествените зъби). Преминаването на светлината през зъба прави коронката по- “жива”, като приликата със заобикалящите естествени зъби е перфектна. Липсващото сивеене на венеца е основното нещо, което се забелязва от пациентите при изцяло керамичните корони.  
Въпреки въведените модерни технологии при металокерамичните корони, много от металните сплави използвани за изработката им оказват влияние върху организма. То е минимално, но все пак не може да се сравни с биоинертността на короните от чиста керамика.

.

ЦЕНА ЗА КЕРАМИЧНИ И ЦИРКОНИЕВИ КОРОНИ, МОСТОВЕ И ФАСЕТИ

.

.

Оценете ни!
[Общо: 8 Средно: 4]

Последни публикации

резултатът от процедурата мезотерапия

Какъв е резултатът от процедурата мезотерапия?

Резултатът от процедурата мезотерапия зависи от коктейла полезни минерали и аминокиселини, които се инжектират в дермата С помощта на процедурата мезотерапия можете да решите проблеми като суха кожа, фини бръчки, пигментация, розацея, понижен тонус на кожата, акне, тъмни кръгове под очите, лунички, признаци на гравитационно и фотостареене, сивеещ тен, разширени пори и др. За разлика от много други методи, резултатът от процедурата мезотерапия  има почти моментален ефект. Ако сте се подложили на процедурата сутрин, още […]

Вижте повече
мезотерапия за лице

Какво е мезотерапия за лице?

Мезотерапия  за лице или както я наричат още бъдещето на козметологията е процедура, която може да запази красотата и здравето за дълго време Мезотерапията е революция в козметологията. Една процедура мезотерапия за лице може да даде по-изразен ефект, отколкото един месец използване на най-добрия крем. Как действа мезотерапията, какви проблеми може да реши, има ли процедурата противопоказания и какъв резултат можете да очаквате? Ще Ви разкажем, каквото Ви е нужно да знаете, за да се […]

Вижте повече
Подмладяване

Подмладяването е напълно възможно – Част 2

Към Част 1 Фотоподмладяването е удобна, неинвазивна процедура за подмладяване В началото на процедурата подмладяване кожата се почиства старателно. Слагат се предпазни очила.Съществува система за охлаждане на кожата, която е вградена в оборудването. С нея се елиминира необходимостта от гелове за охлаждане на кожата. Лекият апликатор се притиска към кожата, прилага се кратък лазерен импулс и в този момент се усеща краткотраен ефект на топлина. Той обикновено се възприема от пациентите като безболезнено, леко изтръпване. […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Най-търсени услуги: