Infinity Clinic push-to-call

Зъбни бижута

Зъбни бижута 56

.

.

За клиника INFINITY

.

Здравословното състояние на зъбите се отразява пряко на качеството на човешкия живот. Здравите и добре подредените бели зъби са част от образа на един успял модерен човек. От здравето на зъбите зависи не само храносмилателния процес. Зъбите играят и важна естетическа роля. Красивата усмивка е символ на красота, просперитет и самочувствие.

В Инфинити клиник ще Ви помогнат да се сдобиете с прекрасна усмивка, която е важен фактор не само за здравето ви, но и ще Ви помогне да преуспеете в личния и професионален живот. Клиниката се намира в гр.София и е част от ИНФИНИТИ МЕДИКЪЛ ГРУП. Клиниката разполага с необходимото модерно оборудване, даващо възможност за разширено лечение и профилактика на стоматологичните заболявания. Днес броят на пациентите Инфинити медикал груп надвишава 20000 пациента. Това е резултат от висококачествените услуги предлагани в клиниката, в съчетание с работата на висококвалифициран персонал извършват необходимата подробна диагностика и предлагащ широк спектър адекватни услуги в сферата  на естетичната медицина и стоматология.

Инфинити клиник предлага комплексни стоматологични услуги и решения в сферата на терапията, ортопедията, парадонтологията, хирургичнта стоматология, протезирането, имплантологията, избелването, и др. Естетичната стоматология в клиниката ни ще ви помогне да се отървете от много вродени и придобити зъбни дефекти както и възстановяване на естествения цвят на зъбите. Чрез използването на модерна лазерна технология, лечението при нас се провежда деликатно и безболезнено.

Основни направления на стоматологичното лечение в Инфинити клиник:

 • Терапия (лечение на кариес, пулпит, ендодонтско лечение)
 • Ортопедия (корони, фасети, мостове, протези)
 • Парадонтология (лечение на парадонтити, периодонтити, парадонтоза)
 • Имплантология
 • Хирургия (екстракция на зъби и др.)
 • Стоматологична профилактика (почистване на зъбен камък и др.)
 • Ортодонтия
 • Детска стоматология

Инфинити клиник Ви дава стоматологичното лечение с европейско качество но на достъпни за България цени. Комфортно лечение, модерни и качествени услуги – това са основните принципи и философия на нашата дентална клиника. Високият професионализъм и пълна отдаденост в полза на всеки пациент са наредили  Инфинити клиник като една от най-добрите дентални клиники в България. Ето защо за нас е чест и удоволствие да ви поканим да ползвате нашите услуги – услуги, които ще ви помогнат да усетите вкуса на живота !

Инфинити клиник Ви очаква !

.

Зъбни бижута – DENT ART

 

Поставянето на зъбни бижута е модерна и напълно безболезнена процедура, даваща на усмивката специална изисканост и уникалност.

За украса на зъбите се ползват:

 • СТРАЗИ – кристали Swarovskiс малък размер, блясъка на който може да се сравни с блясъка на скъпоценните камък.
 • СКАЙСИ – скъпоценни или полускъпоценни камъни с форма на сърца, ромбове, звезди, и т.н.
 • ТВИНКЪЛСИ – миниатюрни форми изработени от бяло злато и камъни.
   

Всички гореописани видове зъбни бижута могат да се фиксират към зъба чрез залепване със специални фотополимерни лепила или чрез циментирането им в специално изработен за това кавитет.
 

1.    Украсяване на зъбите чрез залепване (апликация) на украсата.

При метода на апликация, декоративните елементи се залепват към повърхността на зъба с специално адхезивно вещество. Процесът на залепване е доста прост, не уврежда и не представлява заплаха за емайла.

Декоративните елементи и кристали са с плоска основа и прилепват перфектно към зъба. Плзват се разнообразни по цвят и форма камъни с размер от 1 до 4 мм. Украшенията  не пречат по време на приемане на храна и чистене на зъбите .

Обикновено бижуто се поставя на зъб който при усмивка е видим. Така се постига ефект на красива сияйна усмивка. В САЩ този метод е намерил място дори в изкуството под името “dent art” (зъбно изкуство). Затова в много клиники това е и основното название когато става дума за бижута на зъбите .

Адхезивна смес (специализирано лепило) с която се фиксират бижутата към зъбите, се различава в зависимост от желаната продължителност на действие.

 • Лепилолото за декорация има действие около две седмици. Освен това, ако пациентът има желание, отстраняването на апликацията може да стане бързо и е безболезнено.
 • За дълготраен ефект се използва по-наситени лепила. Те могат да фиксират украсата върху зъбите за повече от две седмици .
   

2.    Украсяване на зъбите с фиксиране на украсата чрез циментиране в кавитет (чрез пломбиране).

За да се постави бижуто за дълъг период от време (множество години), в нашата клиника се извършва процедура по фиксирането на бижуто чрез залепване с цимент в специално изработен за това кавитет в зъба. Така се гарантира здравото му залепване за години напред.

Поставянето на зъбни бижута изглежда лесно но сам по себе си е сложен процес, свързан с познания в сферата на денталната медицина. Необходимо е използването единствено и само на специализирани адхезивни средства, тъй като само те не вредят на зъбите, лигавицата в устата и на целия организъм. Ето защо поставянето на зъбни бижута независимо, че е изкуство, следва да се прави единствено и само от опитен дентален лекар.

.

ЦЕНА ЗА ЗЪБНИ БИЖУТА

.

Зъбни бижута

.

Оценете ни!
[Общо: 20 Средно: 3.1]

Последни публикации

резултатът от процедурата мезотерапия

Какъв е резултатът от процедурата мезотерапия?

Резултатът от процедурата мезотерапия зависи от коктейла полезни минерали и аминокиселини, които се инжектират в дермата С помощта на процедурата мезотерапия можете да решите проблеми като суха кожа, фини бръчки, пигментация, розацея, понижен тонус на кожата, акне, тъмни кръгове под очите, лунички, признаци на гравитационно и фотостареене, сивеещ тен, разширени пори и др. За разлика от много други методи, резултатът от процедурата мезотерапия  има почти моментален ефект. Ако сте се подложили на процедурата сутрин, още […]

Вижте повече
мезотерапия за лице

Какво е мезотерапия за лице?

Мезотерапия  за лице или както я наричат още бъдещето на козметологията е процедура, която може да запази красотата и здравето за дълго време Мезотерапията е революция в козметологията. Една процедура мезотерапия за лице може да даде по-изразен ефект, отколкото един месец използване на най-добрия крем. Как действа мезотерапията, какви проблеми може да реши, има ли процедурата противопоказания и какъв резултат можете да очаквате? Ще Ви разкажем, каквото Ви е нужно да знаете, за да се […]

Вижте повече
Подмладяване

Подмладяването е напълно възможно – Част 2

Към Част 1 Фотоподмладяването е удобна, неинвазивна процедура за подмладяване В началото на процедурата подмладяване кожата се почиства старателно. Слагат се предпазни очила.Съществува система за охлаждане на кожата, която е вградена в оборудването. С нея се елиминира необходимостта от гелове за охлаждане на кожата. Лекият апликатор се притиска към кожата, прилага се кратък лазерен импулс и в този момент се усеща краткотраен ефект на топлина. Той обикновено се възприема от пациентите като безболезнено, леко изтръпване. […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Най-търсени услуги: