Infinity Clinic push-to-call

Екстракция на зъби, дентална хирургия

Екстракция - Вадене на зъби 65

.

.

За клиника INFINITY

.

Здравословното състояние на зъбите се отразява пряко на качеството на човешкия живот. Здравите и добре подредените бели зъби са част от образа на един успял модерен човек. От здравето на зъбите зависи не само храносмилателния процес. Зъбите играят и важна естетическа роля. Красивата усмивка е символ на красота, просперитет и самочувствие.

В Инфинити клиник ще Ви помогнат да се сдобиете с прекрасна усмивка, която е важен фактор не само за здравето ви, но и ще Ви помогне да преуспеете в личния и професионален живот. Клиниката се намира в гр.София и е част от ИНФИНИТИ МЕДИКЪЛ ГРУП. Клиниката разполага с необходимото модерно оборудване, даващо възможност за разширено лечение и профилактика на стоматологичните заболявания. Днес броят на пациентите Инфинити медикал груп надвишава 20000 пациента. Това е резултат от висококачествените услуги предлагани в клиниката, в съчетание с работата на висококвалифициран персонал извършват необходимата подробна диагностика и предлагащ широк спектър адекватни услуги в сферата  на естетичната медицина и стоматология.

Инфинити клиник предлага комплексни стоматологични услуги и решения в сферата на терапията, ортопедията, парадонтологията, хирургичнта стоматология, протезирането, имплантологията, избелването, и др. Естетичната стоматология в клиниката ни ще ви помогне да се отървете от много вродени и придобити зъбни дефекти както и възстановяване на естествения цвят на зъбите. Чрез използването на модерна лазерна технология, лечението при нас се провежда деликатно и безболезнено.

Основни направления на стоматологичното лечение в Инфинити клиник:

 • Терапия (лечение на кариес, пулпит, ендодонтско лечение)
 • Ортопедия (корони, фасети, мостове, протези)
 • Парадонтология (лечение на парадонтити, периодонтити, парадонтоза)
 • Имплантология
 • Хирургия (екстракция на зъби и др.)
 • Стоматологична профилактика (почистване на зъбен камък и др.)
 • Ортодонтия
 • Детска стоматология

Инфинити клиник Ви дава стоматологичното лечение с европейско качество но на достъпни за България цени. Комфортно лечение, модерни и качествени услуги – това са основните принципи и философия на нашата дентална клиника. Високият професионализъм и пълна отдаденост в полза на всеки пациент са наредили  Инфинити клиник като една от най-добрите дентални клиники в България. Ето защо за нас е чест и удоволствие да ви поканим да ползвате нашите услуги – услуги, които ще ви помогнат да усетите вкуса на живота !

Инфинити клиник Ви очаква !

.

Екстракция / Вадене на зъби

Когато чуем думите „дентален хирург”,в съзнанието ни изплува мисълта не за запазване на зъба, а за неговото „вадене”.Но това мнение е погрешно. В един модерен дентален кабинет се прави всичко възможно „животът” на един зъб да бъде запазен. В някои ситуации точно ваденето на един зъб (Екстракция – Вадене на зъби) е най-добрият начин  за решение на създалата се ситуация. Например при една кистата на зъба от която постоянно тече гной, в случай когато един зъб травмира бузите или езика и др.

Хирургична стоматология не се ограничава само със отстраняването на зъбите. Тя включва и отстраняването на тумори и лезии, премахване на гнойни огнища, лечение на вродени дефекти и аномалии, синуслифт, възстановяване на костна тъкан с цел потготовка за имплант и др..

В случай, че зъба Ви не може да бъде спасен с методите на терапията, екстракцията му в Инфинити клиник ще бъде извършена под рентгенов контрол  и с използването на съвременни анестезиологични анестетици .

Модерна дентална хирургия позволява извършването на операциии за запазване на зъба. Те се характеризират с премахването на различни новообразования без да се отстранява самият зъб. При закъсняло лечение на  заболявания на периодонта, е възможно да загубите напълно здрави зъби. Само с помощта на денталната хирургия е възможно да бъде избегната тази тъжна съдба. В този случай хирургът премахва пародонталните джобове и всички огнища които поддържат хроничното възпаление. По време на операцията се премахват и всички засегнати тъкани, а при необходимост се извършва възстановяване на костната тъкан.

Последиците от нелекуван кариес са една от основните причини за загуба на един зъб. Кистата е друга причина  често водеща до загуба на зъба. Кистата представлява кухина запълнена с течност. Обикновено е локализирана на върха на корена на зъба. Възникването и може да е в резултат на възпалителен процес или неадекватно лечение на зъба, но може да се появи и без видима причина. Чрез метода на апикалната остеотмия, модерната дентална хирургия позволява отстраняването на кистата с част от корена, без да се налага загубата на зъба.

Показания за вадене на зъб :

 • при унищожена корона на зъба (когато не е възможно възстановяване)
 • при атипично местоположение
 • когато зъбът пречи на протезирането
 • когато зъбът травмира меките тъкани
 • при счупен корен на зъба
 • при липса на достъп за ефективно лечение (при мъдреци)
 • при неуспех от лечението на коренови канали
 • при тежъкпародонтит

Противопоказания за вадене на зъбите :

 • Захарен диабет в акутна фаза
 • Сърдечно-съдови заболявания в акутен стадий
 • След Инфаркт на миокарда не по-рано от една година
 • При инфекции в устата ;
 • Остри респираторни заболявания
 • При някои психични заболявания

След вадене на зъба се препоръчва :

 • въздържайте се от хранене за около два часа
 • въздържайте се от приемане на гореща храна през целия ден
 • не плакнете силно устата
 • не приемайте горещи вани
 • чистенето на зъбите се препоръчва чак на следващия ден след екстракцията
 • не докосвайте дупката от екстрахирания зъб с език или друг предмет
 • хранете се на противоположната страна на извадения зъб
 • при болка след екстракцията Не приемайте аспирин
 • въздържайте се от тютюнопушене поне до следващият ден

.

ЦЕНА ЗА ЕКСТРАКЦИЯ НА ЗЪБИ – ДЕНТАЛНА ХИРУРГИЯ

.

.

Оценете ни!
[Общо: 1 Средно: 5]

Последни публикации

резултатът от процедурата мезотерапия

Какъв е резултатът от процедурата мезотерапия?

Резултатът от процедурата мезотерапия зависи от коктейла полезни минерали и аминокиселини, които се инжектират в дермата С помощта на процедурата мезотерапия можете да решите проблеми като суха кожа, фини бръчки, пигментация, розацея, понижен тонус на кожата, акне, тъмни кръгове под очите, лунички, признаци на гравитационно и фотостареене, сивеещ тен, разширени пори и др. За разлика от много други методи, резултатът от процедурата мезотерапия  има почти моментален ефект. Ако сте се подложили на процедурата сутрин, още […]

Вижте повече
мезотерапия за лице

Какво е мезотерапия за лице?

Мезотерапия  за лице или както я наричат още бъдещето на козметологията е процедура, която може да запази красотата и здравето за дълго време Мезотерапията е революция в козметологията. Една процедура мезотерапия за лице може да даде по-изразен ефект, отколкото един месец използване на най-добрия крем. Как действа мезотерапията, какви проблеми може да реши, има ли процедурата противопоказания и какъв резултат можете да очаквате? Ще Ви разкажем, каквото Ви е нужно да знаете, за да се […]

Вижте повече
Подмладяване

Подмладяването е напълно възможно – Част 2

Към Част 1 Фотоподмладяването е удобна, неинвазивна процедура за подмладяване В началото на процедурата подмладяване кожата се почиства старателно. Слагат се предпазни очила.Съществува система за охлаждане на кожата, която е вградена в оборудването. С нея се елиминира необходимостта от гелове за охлаждане на кожата. Лекият апликатор се притиска към кожата, прилага се кратък лазерен импулс и в този момент се усеща краткотраен ефект на топлина. Той обикновено се възприема от пациентите като безболезнено, леко изтръпване. […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Най-търсени услуги: