Infinity Clinic push-to-call

Ейдж контрол революшън – лазерна инжекционна мезотерапия

Ейдж контрол революшън - лазерна инжекционна мезотерапия 433

.

4D – ЕЙДЖ КОНТРОЛ РЕВОЛЮШЪН – ЛАЗЕРНА ИНЖЕКЦИОННА МЕЗОТЕРАПИЯ В КЛИНИКА INFINITY

.

 Медицинският „златен стандарт“ в забавянето процеса на стареене и подмладяването на кожата

От хилядолетия насам науката и медицината се занимават с изучаването процесите на стареене на кожата, както и забавянето на този нежелан, но неизбежен за всички ни процес. Съществуват множество легенди за “извора на младостта”, за “вълшебни отвари” и други приказни начини даващи „вечна младост”.

През последните години науката е направила революционни открития на тази тема. Разработени са технологии, методи и компоненти силно забавящи процеса на стареене и регенериращи вече „устарялата” кожата. Разработени са модерни медицински методи за ревитализация (подмладяване) на кожата, всеки от които има своите предимства и недостатъци. През последните години науката се занимава и с изследването комбинацията на технологии и компоненти катализиращи ефекта на ревитализацията на кожата. Основната цел е изчистването на недостатъците на отделните методи и кумулацията  и многократното засилване предимствата на ефектите им. Откритието направено в тази област предизвиква истинска революция в естетичната дерматология, въз основа на което като краен резултат е създаден ЗЛАТЕНИЯТ СТАНДАРТ наречен  4D-ЕЙДЖ КОНТРОЛ ТЕРАПИ (4D-ECТ). Този метод съчетава предимствата на инвазивните терапевтичен методи – мезотерапия и биоревитализация с уникалния неинвазивен терапевтично-профилактичен метод на лазерната ревитализация на кожата. ЗЛАТНИЯТ СТАНДАРТ  4D-ЕЙДЖ КОНТРОЛ ТЕРАПИ е най модерният и ефективен медицински метод за подмладяване на кожата и профилактика на стареенето. Комбинацията на отделните методи подобрява в пъти крайният резултат, който би се постигнал при самостоятелното им прилагане. Много холивудски звезди, познати лица от екрана и политици дори и в напреднала възраст от години запазват своя безупречен външен вид и младост благодарение на 4D-ЕЙДЖ КОНТРОЛ ТЕРАПИ (4D-ECТ).  

.

Защо 4D-еидж контрол терапия ?

След 15-16г. възраст клетките на кожата започват да губят способността си да произвеждат количествата колаген и хиалуронова киселина, каквито са произвеждали на млади години. Не предприемайки мерки за компенсация загубата им, след няколко години започват да се появяват първите следи на стареенето на кожата изразяващи се във финни бръчки около мимическите зони (очи, уста,чело). В повечето случаи хората правят опит  да компенсират намаляването на колагена чрез внасянето му отвън. Най- често ползвания за това метод е намазване на кожата с кремове съдържащи колаген и други активни вещества, но този метод има един съществени недостатък:

  • Основна функция на кожата е бариерната и функция. Не повече от 10 – 15 % от съдържанието на активните вещества в кремовете преминават и се усвоява от организма.

ЗЛАТНИЯТ СТАНДАРТ наречен 4D-ЕЙДЖ КОНТРОЛ ТЕРАПИ сам по себе си представлява специфична комбинация на  ЛАЗЕРНА РЕВИТАЛИЗАЦИЯ и ИНЖЕКЦИОННАТА БИОРЕВИТАЛИЗАЦИЯ. Своеобразната комбинация на двата метода катализира процеса на ревитализация (подмладяване) на кожата, като постигнатия резултат е в пъти по-дълготраен.

Изследванията в 4-D терапията се разпростират и в областта на лечението и профилактиката при целулит и редукция на теглото. Тка са създадени методите 4-D CELLULITE THERAPY (ЦЕЛУЛИТНА ТЕРАПИЯ)  и 4-D WEIGHT REDUCTION THERAPY (НАМАЛЯВАНЕ НА ТЕЛЕСНАТА МАСА). Комбинацията на иновативния лазерен TRI-ACTIVE метод с инжекционната биоревитализация е показала в пъти по-добри резултати от прилагането им по отделно. Самото постигане на желания ефект е много по-бързо а запазването му във втемето много по-дълготрайно.

.

ЦЕНИ ЗА 4D – ЕЙДЖ КОНТРОЛ РЕВОЛЮШЪН – ЛАЗЕРНА ИНЖЕКЦИОННА МЕЗОТЕРАПИЯ

.

.

Оценете ни!
[Общо: 4 Средно: 4.3]

Последни публикации

резултатът от процедурата мезотерапия

Какъв е резултатът от процедурата мезотерапия?

Резултатът от процедурата мезотерапия зависи от коктейла полезни минерали и аминокиселини, които се инжектират в дермата С помощта на процедурата мезотерапия можете да решите проблеми като суха кожа, фини бръчки, пигментация, розацея, понижен тонус на кожата, акне, тъмни кръгове под очите, лунички, признаци на гравитационно и фотостареене, сивеещ тен, разширени пори и др. За разлика от много други методи, резултатът от процедурата мезотерапия  има почти моментален ефект. Ако сте се подложили на процедурата сутрин, още […]

Вижте повече
мезотерапия за лице

Какво е мезотерапия за лице?

Мезотерапия  за лице или както я наричат още бъдещето на козметологията е процедура, която може да запази красотата и здравето за дълго време Мезотерапията е революция в козметологията. Една процедура мезотерапия за лице може да даде по-изразен ефект, отколкото един месец използване на най-добрия крем. Как действа мезотерапията, какви проблеми може да реши, има ли процедурата противопоказания и какъв резултат можете да очаквате? Ще Ви разкажем, каквото Ви е нужно да знаете, за да се […]

Вижте повече
Подмладяване

Подмладяването е напълно възможно – Част 2

Към Част 1 Фотоподмладяването е удобна, неинвазивна процедура за подмладяване В началото на процедурата подмладяване кожата се почиства старателно. Слагат се предпазни очила.Съществува система за охлаждане на кожата, която е вградена в оборудването. С нея се елиминира необходимостта от гелове за охлаждане на кожата. Лекият апликатор се притиска към кожата, прилага се кратък лазерен импулс и в този момент се усеща краткотраен ефект на топлина. Той обикновено се възприема от пациентите като безболезнено, леко изтръпване. […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Най-търсени услуги: