Infinity Clinic push-to-call

Подмладяването е напълно възможно – Част 2

Подмладяване

Към Част 1

Фотоподмладяването е удобна, неинвазивна процедура за подмладяване

В началото на процедурата подмладяване кожата се почиства старателно. Слагат се предпазни очила.
Съществува система за охлаждане на кожата, която е вградена в оборудването. С нея се елиминира необходимостта от гелове за охлаждане на кожата.

Лекият апликатор се притиска към кожата, прилага се кратък лазерен импулс и в този момент се усеща краткотраен ефект на топлина. Той обикновено се възприема от пациентите като безболезнено, леко изтръпване. След това лазерният апликатор се прехвърля в следващия участък от кожата и така нататък, докато се обработят всички зони, изискващи лазерно лечение.

Как ще се чувства кожата след процедура по фотоподмладяване?

След процедурата кожата се зачервява малко. Ще чувствате затопляне – това е често срещана кожна реакция, която ще изчезне напълно след няколко часа. Ако на повърхността на обработената с лазер кожа има образувани пигментни петна, те потъмняват в продължение на няколко дни и след това изчезват, оставяйки след себе си чиста кожата.

Кожата Ви ще става все по-гладка. Това става забележимо в продължение на няколко дни и ще се увеличава още с всяка процедура. При някои клиенти е възможно да се получи леко подуване в областта на скулите, което може да продължи в рамките на няколко дни.

Важно е да се добави, че фотоподмладяването не е козметична, а е медицинска процедура – след като се извърши, се активира кръвообращението, подобрява се производството на колаген и се стимулира естествената регенерация на кожата. В резултат на това процедурата много ефективно намалява признаците на стареене на кожата.

Преди процедурата за фотоподмладяване е необходимо да обсъдите очакваните и желаните резултати от процедурата с лекаря. За да се засили ефектът, е възможно да се комбинират различни клинични процедури.  Това могат да бъдат инжекции с хиалуронова киселина, плазмолифтинг (PRP), програми за грижа HydraFacial и нехирургично стягане на кожата.

След консултация и преглед лекарят може да Ви даде препоръки за най-ефективния и подходящ точно за Вас метод за подмладяване на кожата.

Последни публикации

резултатът от процедурата мезотерапия

Какъв е резултатът от процедурата мезотерапия?

Резултатът от процедурата мезотерапия зависи от коктейла полезни минерали и аминокиселини, които се инжектират в дермата С помощта на процедурата мезотерапия можете да решите проблеми като суха кожа, фини бръчки, пигментация, розацея, понижен тонус на кожата, акне, тъмни кръгове под очите, лунички, признаци на гравитационно и фотостареене, сивеещ тен, разширени пори и др. За разлика от много други методи, резултатът от процедурата мезотерапия  има почти моментален ефект. Ако сте се подложили на процедурата сутрин, още […]

Вижте повече
мезотерапия за лице

Какво е мезотерапия за лице?

Мезотерапия  за лице или както я наричат още бъдещето на козметологията е процедура, която може да запази красотата и здравето за дълго време Мезотерапията е революция в козметологията. Една процедура мезотерапия за лице може да даде по-изразен ефект, отколкото един месец използване на най-добрия крем. Как действа мезотерапията, какви проблеми може да реши, има ли процедурата противопоказания и какъв резултат можете да очаквате? Ще Ви разкажем, каквото Ви е нужно да знаете, за да се […]

Вижте повече
Подмладяване

Подмладяването е напълно възможно – Част 2

Към Част 1 Фотоподмладяването е удобна, неинвазивна процедура за подмладяване В началото на процедурата подмладяване кожата се почиства старателно. Слагат се предпазни очила.Съществува система за охлаждане на кожата, която е вградена в оборудването. С нея се елиминира необходимостта от гелове за охлаждане на кожата. Лекият апликатор се притиска към кожата, прилага се кратък лазерен импулс и в този момент се усеща краткотраен ефект на топлина. Той обикновено се възприема от пациентите като безболезнено, леко изтръпване. […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Най-търсени услуги: