Infinity Clinic push-to-call

Подмладяването е напълно възможно – Част 2

Подмладяване

Към Част 1

Фотоподмладяването е удобна, неинвазивна процедура за подмладяване

В началото на процедурата подмладяване кожата се почиства старателно. Слагат се предпазни очила.
Съществува система за охлаждане на кожата, която е вградена в оборудването. С нея се елиминира необходимостта от гелове за охлаждане на кожата.

Лекият апликатор се притиска към кожата, прилага се кратък лазерен импулс и в този момент се усеща краткотраен ефект на топлина. Той обикновено се възприема от пациентите като безболезнено, леко изтръпване. След това лазерният апликатор се прехвърля в следващия участък от кожата и така нататък, докато се обработят всички зони, изискващи лазерно лечение.

Как ще се чувства кожата след процедура по фотоподмладяване?

След процедурата кожата се зачервява малко. Ще чувствате затопляне – това е често срещана кожна реакция, която ще изчезне напълно след няколко часа. Ако на повърхността на обработената с лазер кожа има образувани пигментни петна, те потъмняват в продължение на няколко дни и след това изчезват, оставяйки след себе си чиста кожата.

Кожата Ви ще става все по-гладка. Това става забележимо в продължение на няколко дни и ще се увеличава още с всяка процедура. При някои клиенти е възможно да се получи леко подуване в областта на скулите, което може да продължи в рамките на няколко дни.

Важно е да се добави, че фотоподмладяването не е козметична, а е медицинска процедура – след като се извърши, се активира кръвообращението, подобрява се производството на колаген и се стимулира естествената регенерация на кожата. В резултат на това процедурата много ефективно намалява признаците на стареене на кожата.

Преди процедурата за фотоподмладяване е необходимо да обсъдите очакваните и желаните резултати от процедурата с лекаря. За да се засили ефектът, е възможно да се комбинират различни клинични процедури.  Това могат да бъдат инжекции с хиалуронова киселина, плазмолифтинг (PRP), програми за грижа HydraFacial и нехирургично стягане на кожата.

След консултация и преглед лекарят може да Ви даде препоръки за най-ефективния и подходящ точно за Вас метод за подмладяване на кожата.

Последни публикации

грижа за кожата след процедурата „лазерна епилация”

Грижа за кожата след процедурата „лазерна епилация”

Основни правила Лазерната епилация ви помага да се отървете от нежеланото окосмяване по тялото. Процедурата трябва да бъде не само ефективна, но и безопасна. Ето защо, преди да пристъпите към лазерната епилация, трябва да се запознаете с редица нещата които не трябва да правите след лазерната процедура. Процедурата „лазерна епилация” е изключително практична, тъй като след нея не се изисква специфична грижа за кожата, но има редица неща които следва да бъдат спазвани за да не […]

Вижте повече
резултатът от процедурата мезотерапия

Какъв е резултатът от процедурата мезотерапия?

Резултатът от процедурата мезотерапия зависи от коктейла полезни минерали и аминокиселини, които се инжектират в дермата С помощта на процедурата мезотерапия можете да решите проблеми като суха кожа, фини бръчки, пигментация, розацея, понижен тонус на кожата, акне, тъмни кръгове под очите, лунички, признаци на гравитационно и фотостареене, сивеещ тен, разширени пори и др. За разлика от много други методи, резултатът от процедурата мезотерапия  има почти моментален ефект. Ако сте се подложили на процедурата сутрин, още […]

Вижте повече
мезотерапия за лице

Какво е мезотерапия за лице?

Мезотерапия  за лице или както я наричат още бъдещето на козметологията е процедура, която може да запази красотата и здравето за дълго време Мезотерапията е революция в козметологията. Една процедура мезотерапия за лице може да даде по-изразен ефект, отколкото един месец използване на най-добрия крем. Как действа мезотерапията, какви проблеми може да реши, има ли процедурата противопоказания и какъв резултат можете да очаквате? Ще Ви разкажем, каквото Ви е нужно да знаете, за да се […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Най-търсени услуги: