Infinity Clinic push-to-call

Подмладяването е напълно възможно – Част 1

Подмладяването е напълно възможно - Част 1

Налице са нови, усъвършенствани и ефективни технологии, които правят подмладяването напълно възможно

Големият напредък в лазерната дерматология и в естетичната козметика дават възможност за много успешна борба срещу промените на кожата, а именно борбата с подмладяването.

Преди няколко десетилетия на практика е нямало алтернативи да „се върне часовника назад“, освен прилагането на хирургическа интервенция. В днешно време, благодарение на иновативните технологии за подмладяване, без скалпел и хирургична намеса, можете значително да подмладите кожата си. Може да изгладите бръчките, да премахнете разширените пори, да изравните тена и дори да стегнете кожата!

Благодарение на лазера и някои други медицински технологии, дерматолозите днес имат технологии за проникване в дълбоките слоеве на дермата. Така възстановят нейната структура, стартирайки естествените процеси на подмладяване, присъщи на нашето тяло.

В зависимост от възрастта, желанията и характеристиките на кожата на нашите пациенти, в клиниките по лазерна дерматология, във всеки отделен случай се избират най-ефективните процедури за възстановяване на красотата и свежестта на младата кожа.

Процедури по лазерно фотоподмладяване

С цел да възстановите равномерния тен и да премахнете нежеланата възрастова пигментация, да свиете порите, да подобрите цялостната структура на кожата и стимулирате производството на колаген в тъканите.

Такива процедури се извършват с модерен, мощен и деликатен лазер, който спомага за фотоподмладяването на кожата. Тези процедури ще помогнат да се възвърнат еластичността, равномерния цвят и блясък на Вашата кожа.

Фотоподмладяването е съвременна техника за лазерна корекция на свързаните с възрастта промени, които възникват в кожата, поради промени в пигментацията и намаляване на производството на колаген. Лазерът ще премахне старчески петна, лунички, слънчевите петна. Структурата и изгледът на кожата Ви значително ще се подобри.

Фотоподмладяването  се отнася към бързите, лесни, нежни процедури за обновяване на кожата. Когато се извършва, горният слой на кожата не се премахва и с помощта на кратки лазерни импулси се стимулират директно фибробластите, които допринасят за производството на еластин и колаген.
Прочетете повече по темата в Част 2

Последни публикации

грижа за кожата след процедурата „лазерна епилация”

Грижа за кожата след процедурата „лазерна епилация”

Основни правила Лазерната епилация ви помага да се отървете от нежеланото окосмяване по тялото. Процедурата трябва да бъде не само ефективна, но и безопасна. Ето защо, преди да пристъпите към лазерната епилация, трябва да се запознаете с редица нещата които не трябва да правите след лазерната процедура. Процедурата „лазерна епилация” е изключително практична, тъй като след нея не се изисква специфична грижа за кожата, но има редица неща които следва да бъдат спазвани за да не […]

Вижте повече
резултатът от процедурата мезотерапия

Какъв е резултатът от процедурата мезотерапия?

Резултатът от процедурата мезотерапия зависи от коктейла полезни минерали и аминокиселини, които се инжектират в дермата С помощта на процедурата мезотерапия можете да решите проблеми като суха кожа, фини бръчки, пигментация, розацея, понижен тонус на кожата, акне, тъмни кръгове под очите, лунички, признаци на гравитационно и фотостареене, сивеещ тен, разширени пори и др. За разлика от много други методи, резултатът от процедурата мезотерапия  има почти моментален ефект. Ако сте се подложили на процедурата сутрин, още […]

Вижте повече
мезотерапия за лице

Какво е мезотерапия за лице?

Мезотерапия  за лице или както я наричат още бъдещето на козметологията е процедура, която може да запази красотата и здравето за дълго време Мезотерапията е революция в козметологията. Една процедура мезотерапия за лице може да даде по-изразен ефект, отколкото един месец използване на най-добрия крем. Как действа мезотерапията, какви проблеми може да реши, има ли процедурата противопоказания и какъв резултат можете да очаквате? Ще Ви разкажем, каквото Ви е нужно да знаете, за да се […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Най-търсени услуги: