Infinity Clinic push-to-call

Подмладяването е напълно възможно – Част 1

Подмладяването е напълно възможно - Част 1

Налице са нови, усъвършенствани и ефективни технологии, които правят подмладяването напълно възможно

Големият напредък в лазерната дерматология и в естетичната козметика дават възможност за много успешна борба срещу промените на кожата, а именно борбата с подмладяването.

Преди няколко десетилетия на практика е нямало алтернативи да „се върне часовника назад“, освен прилагането на хирургическа интервенция. В днешно време, благодарение на иновативните технологии за подмладяване, без скалпел и хирургична намеса, можете значително да подмладите кожата си. Може да изгладите бръчките, да премахнете разширените пори, да изравните тена и дори да стегнете кожата!

Благодарение на лазера и някои други медицински технологии, дерматолозите днес имат технологии за проникване в дълбоките слоеве на дермата. Така възстановят нейната структура, стартирайки естествените процеси на подмладяване, присъщи на нашето тяло.

В зависимост от възрастта, желанията и характеристиките на кожата на нашите пациенти, в клиниките по лазерна дерматология, във всеки отделен случай се избират най-ефективните процедури за възстановяване на красотата и свежестта на младата кожа.

Процедури по лазерно фотоподмладяване

С цел да възстановите равномерния тен и да премахнете нежеланата възрастова пигментация, да свиете порите, да подобрите цялостната структура на кожата и стимулирате производството на колаген в тъканите.

Такива процедури се извършват с модерен, мощен и деликатен лазер, който спомага за фотоподмладяването на кожата. Тези процедури ще помогнат да се възвърнат еластичността, равномерния цвят и блясък на Вашата кожа.

Фотоподмладяването е съвременна техника за лазерна корекция на свързаните с възрастта промени, които възникват в кожата, поради промени в пигментацията и намаляване на производството на колаген. Лазерът ще премахне старчески петна, лунички, слънчевите петна. Структурата и изгледът на кожата Ви значително ще се подобри.

Фотоподмладяването  се отнася към бързите, лесни, нежни процедури за обновяване на кожата. Когато се извършва, горният слой на кожата не се премахва и с помощта на кратки лазерни импулси се стимулират директно фибробластите, които допринасят за производството на еластин и колаген.
Прочетете повече по темата в Част 2

Последни публикации

резултатът от процедурата мезотерапия

Какъв е резултатът от процедурата мезотерапия?

Резултатът от процедурата мезотерапия зависи от коктейла полезни минерали и аминокиселини, които се инжектират в дермата С помощта на процедурата мезотерапия можете да решите проблеми като суха кожа, фини бръчки, пигментация, розацея, понижен тонус на кожата, акне, тъмни кръгове под очите, лунички, признаци на гравитационно и фотостареене, сивеещ тен, разширени пори и др. За разлика от много други методи, резултатът от процедурата мезотерапия  има почти моментален ефект. Ако сте се подложили на процедурата сутрин, още […]

Вижте повече
мезотерапия за лице

Какво е мезотерапия за лице?

Мезотерапия  за лице или както я наричат още бъдещето на козметологията е процедура, която може да запази красотата и здравето за дълго време Мезотерапията е революция в козметологията. Една процедура мезотерапия за лице може да даде по-изразен ефект, отколкото един месец използване на най-добрия крем. Как действа мезотерапията, какви проблеми може да реши, има ли процедурата противопоказания и какъв резултат можете да очаквате? Ще Ви разкажем, каквото Ви е нужно да знаете, за да се […]

Вижте повече
Подмладяване

Подмладяването е напълно възможно – Част 2

Към Част 1 Фотоподмладяването е удобна, неинвазивна процедура за подмладяване В началото на процедурата подмладяване кожата се почиства старателно. Слагат се предпазни очила.Съществува система за охлаждане на кожата, която е вградена в оборудването. С нея се елиминира необходимостта от гелове за охлаждане на кожата. Лекият апликатор се притиска към кожата, прилага се кратък лазерен импулс и в този момент се усеща краткотраен ефект на топлина. Той обикновено се възприема от пациентите като безболезнено, леко изтръпване. […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Най-търсени услуги: