Infinity Clinic push-to-call

Лазерната епилация е най-добрият метод за трайно обезкосмяване

лазерната епилация 02

Искате да се отървете от нежеланото окосмяване. Омръзнало ви е от болезнени процедури с краткотраен ефект и нежелани следи по кожата след съответното третиране.  Препоръката ни за вас е лазерна епилация.

Какво представлява лазерната епилация?

Това е най-ефективният начин за перманентно обезкосмяване. Подходящ е както за жени, така и за мъже. Може да се прилага на всички места по тялото, включително и на лицето. Това е метод, при който чрез светлинно облъчване се третират фоликулите на косъмчетата и това води до тяхното унищожаване. Резултатите се забелязват още след първата процедура.  За дълготраен ефект са необходими от 6 до 10 процедури, в зависимост от здравината на косъма и третираното място.

Защо е важно да се използва медицински лазер и да се прави от квалифициран специалист?

Процедурата с лазерна епилация не е за подценяване. Предпоставките за ефективно и безопасно изпълнение са високото качество на използваната техника и опитния квалифициран персонал, с които ние в Infinity clinic можем да се похвалим. Добрият специалист ще определи точно вашия фототип, характеризиращ се с определена пигментация на кожата и косата, както и дебелината и здравината на косъма. Това ще гарантира използването на подходяща  дължина на вълната, излъчена от лазера и продължителността на импулса, които са определящи фактори за постигане на оптимален ефект.

Рискована ли е за здравето лазерната епилация?

Краткият отговор е не, но при условие че се извърши от професионалист с подходящата техника. Направена по правилата, съобразена с особеностите на човека и с характеристиките на конкретния случай , лазерната епилация е безопасна, безболезнена и ефикасна процедура, която не оставя следи по кожата. Добре е преди това да се консултирате със специалист, който ще Ви даде важни насоки и полезни препоръки.

Затова, не се колебайте и ни потърсете, ние в Infinity clinic подхождаме персонално към всеки един клиенти и с радост ще отговорим на всички въпроси, които ви вълнуват!

 

Последни публикации

грижа за кожата след процедурата „лазерна епилация”

Грижа за кожата след процедурата „лазерна епилация”

Основни правила Лазерната епилация ви помага да се отървете от нежеланото окосмяване по тялото. Процедурата трябва да бъде не само ефективна, но и безопасна. Ето защо, преди да пристъпите към лазерната епилация, трябва да се запознаете с редица нещата които не трябва да правите след лазерната процедура. Процедурата „лазерна епилация” е изключително практична, тъй като след нея не се изисква специфична грижа за кожата, но има редица неща които следва да бъдат спазвани за да не […]

Вижте повече
резултатът от процедурата мезотерапия

Какъв е резултатът от процедурата мезотерапия?

Резултатът от процедурата мезотерапия зависи от коктейла полезни минерали и аминокиселини, които се инжектират в дермата С помощта на процедурата мезотерапия можете да решите проблеми като суха кожа, фини бръчки, пигментация, розацея, понижен тонус на кожата, акне, тъмни кръгове под очите, лунички, признаци на гравитационно и фотостареене, сивеещ тен, разширени пори и др. За разлика от много други методи, резултатът от процедурата мезотерапия  има почти моментален ефект. Ако сте се подложили на процедурата сутрин, още […]

Вижте повече
мезотерапия за лице

Какво е мезотерапия за лице?

Мезотерапия  за лице или както я наричат още бъдещето на козметологията е процедура, която може да запази красотата и здравето за дълго време Мезотерапията е революция в козметологията. Една процедура мезотерапия за лице може да даде по-изразен ефект, отколкото един месец използване на най-добрия крем. Как действа мезотерапията, какви проблеми може да реши, има ли процедурата противопоказания и какъв резултат можете да очаквате? Ще Ви разкажем, каквото Ви е нужно да знаете, за да се […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Най-търсени услуги: