Infinity Clinic push-to-call

Лазерната епилация е най-добрият метод за трайно обезкосмяване

лазерната епилация 02

Искате да се отървете от нежеланото окосмяване. Омръзнало ви е от болезнени процедури с краткотраен ефект и нежелани следи по кожата след съответното третиране.  Препоръката ни за вас е лазерна епилация.

Какво представлява лазерната епилация?

Това е най-ефективният начин за перманентно обезкосмяване. Подходящ е както за жени, така и за мъже. Може да се прилага на всички места по тялото, включително и на лицето. Това е метод, при който чрез светлинно облъчване се третират фоликулите на косъмчетата и това води до тяхното унищожаване. Резултатите се забелязват още след първата процедура.  За дълготраен ефект са необходими от 6 до 10 процедури, в зависимост от здравината на косъма и третираното място.

Защо е важно да се използва медицински лазер и да се прави от квалифициран специалист?

Процедурата с лазерна епилация не е за подценяване. Предпоставките за ефективно и безопасно изпълнение са високото качество на използваната техника и опитния квалифициран персонал, с които ние в Infinity clinic можем да се похвалим. Добрият специалист ще определи точно вашия фототип, характеризиращ се с определена пигментация на кожата и косата, както и дебелината и здравината на косъма. Това ще гарантира използването на подходяща  дължина на вълната, излъчена от лазера и продължителността на импулса, които са определящи фактори за постигане на оптимален ефект.

Рискована ли е за здравето лазерната епилация?

Краткият отговор е не, но при условие че се извърши от професионалист с подходящата техника. Направена по правилата, съобразена с особеностите на човека и с характеристиките на конкретния случай , лазерната епилация е безопасна, безболезнена и ефикасна процедура, която не оставя следи по кожата. Добре е преди това да се консултирате със специалист, който ще Ви даде важни насоки и полезни препоръки.

Затова, не се колебайте и ни потърсете, ние в Infinity clinic подхождаме персонално към всеки един клиенти и с радост ще отговорим на всички въпроси, които ви вълнуват!

 

Последни публикации

резултатът от процедурата мезотерапия

Какъв е резултатът от процедурата мезотерапия?

Резултатът от процедурата мезотерапия зависи от коктейла полезни минерали и аминокиселини, които се инжектират в дермата С помощта на процедурата мезотерапия можете да решите проблеми като суха кожа, фини бръчки, пигментация, розацея, понижен тонус на кожата, акне, тъмни кръгове под очите, лунички, признаци на гравитационно и фотостареене, сивеещ тен, разширени пори и др. За разлика от много други методи, резултатът от процедурата мезотерапия  има почти моментален ефект. Ако сте се подложили на процедурата сутрин, още […]

Вижте повече
мезотерапия за лице

Какво е мезотерапия за лице?

Мезотерапия  за лице или както я наричат още бъдещето на козметологията е процедура, която може да запази красотата и здравето за дълго време Мезотерапията е революция в козметологията. Една процедура мезотерапия за лице може да даде по-изразен ефект, отколкото един месец използване на най-добрия крем. Как действа мезотерапията, какви проблеми може да реши, има ли процедурата противопоказания и какъв резултат можете да очаквате? Ще Ви разкажем, каквото Ви е нужно да знаете, за да се […]

Вижте повече
Подмладяване

Подмладяването е напълно възможно – Част 2

Към Част 1 Фотоподмладяването е удобна, неинвазивна процедура за подмладяване В началото на процедурата подмладяване кожата се почиства старателно. Слагат се предпазни очила.Съществува система за охлаждане на кожата, която е вградена в оборудването. С нея се елиминира необходимостта от гелове за охлаждане на кожата. Лекият апликатор се притиска към кожата, прилага се кратък лазерен импулс и в този момент се усеща краткотраен ефект на топлина. Той обикновено се възприема от пациентите като безболезнено, леко изтръпване. […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Най-търсени услуги: