Infinity Clinic push-to-call

Какъв е резултатът от процедурата мезотерапия?

резултатът от процедурата мезотерапия

Резултатът от процедурата мезотерапия зависи от коктейла полезни минерали и аминокиселини, които се инжектират в дермата

С помощта на процедурата мезотерапия можете да решите проблеми като суха кожа, фини бръчки, пигментация, розацея, понижен тонус на кожата, акне, тъмни кръгове под очите, лунички, признаци на гравитационно и фотостареене, сивеещ тен, разширени пори и др. За разлика от много други методи, резултатът от процедурата мезотерапия  има почти моментален ефект.

Ако сте се подложили на процедурата сутрин, още вечерта ще забележите промени: подобряване на тена, свеж и отпочинал вид, стегната и сияйна кожа. В същото време само с един сеанс не е възможно да се реши напълно проблема, ще са необходими няколко процедури.

За кого и в каква възраст може да се провежда процедурата мезотерапия?

Мезотерапията, при необходимост, може да се извършва на пациенти във всяка възраст. Тийнейджърите се възползват от мезотерапията най-често за борба с акне и състояние на кожата след акне. От 20-годишна възраст и нагоре може спокойно да се започне провеждането на мезотерапия с цел овлажняване на кожата, борба с пигментацията и най-ранните признаци на фотостареене.

Приблизително на същата възраст може да се започне инжектирането на мезококтейли против стареене. Това би позволило да се избегнат по-сериозни процедури в бъдеще или поне да се отложат за по-късно време.

Процедурата мезотерапия често се назначава  и като подготовка за пластична хирургия. Защото здравата кожа се възстановява много по-бързо след операция. Процедурата също е включена в програмата за рехабилитация след пластична хирургия, често в комбинация с физиотерапия.
Мезотерапията е незаменима след дълбоки пилинги и дермабразио. Това значително засилва ефекта от тези процедури и ускорява възстановяването.

Няма горен възрастов праг за мезотерапия – при желание процедурата може да се извърши, както на 70, така и на 80 години. Все пак трябва да се има предвид, че след 60 годишна възраст ефектът няма да бъде толкова изразен.

Последни публикации

грижа за кожата след процедурата „лазерна епилация”

Грижа за кожата след процедурата „лазерна епилация”

Основни правила Лазерната епилация ви помага да се отървете от нежеланото окосмяване по тялото. Процедурата трябва да бъде не само ефективна, но и безопасна. Ето защо, преди да пристъпите към лазерната епилация, трябва да се запознаете с редица нещата които не трябва да правите след лазерната процедура. Процедурата „лазерна епилация” е изключително практична, тъй като след нея не се изисква специфична грижа за кожата, но има редица неща които следва да бъдат спазвани за да не […]

Вижте повече
резултатът от процедурата мезотерапия

Какъв е резултатът от процедурата мезотерапия?

Резултатът от процедурата мезотерапия зависи от коктейла полезни минерали и аминокиселини, които се инжектират в дермата С помощта на процедурата мезотерапия можете да решите проблеми като суха кожа, фини бръчки, пигментация, розацея, понижен тонус на кожата, акне, тъмни кръгове под очите, лунички, признаци на гравитационно и фотостареене, сивеещ тен, разширени пори и др. За разлика от много други методи, резултатът от процедурата мезотерапия  има почти моментален ефект. Ако сте се подложили на процедурата сутрин, още […]

Вижте повече
мезотерапия за лице

Какво е мезотерапия за лице?

Мезотерапия  за лице или както я наричат още бъдещето на козметологията е процедура, която може да запази красотата и здравето за дълго време Мезотерапията е революция в козметологията. Една процедура мезотерапия за лице може да даде по-изразен ефект, отколкото един месец използване на най-добрия крем. Как действа мезотерапията, какви проблеми може да реши, има ли процедурата противопоказания и какъв резултат можете да очаквате? Ще Ви разкажем, каквото Ви е нужно да знаете, за да се […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Най-търсени услуги: