Infinity Clinic push-to-call

Какъв е резултатът от процедурата мезотерапия?

резултатът от процедурата мезотерапия

Резултатът от процедурата мезотерапия зависи от коктейла полезни минерали и аминокиселини, които се инжектират в дермата

С помощта на процедурата мезотерапия можете да решите проблеми като суха кожа, фини бръчки, пигментация, розацея, понижен тонус на кожата, акне, тъмни кръгове под очите, лунички, признаци на гравитационно и фотостареене, сивеещ тен, разширени пори и др. За разлика от много други методи, резултатът от процедурата мезотерапия  има почти моментален ефект.

Ако сте се подложили на процедурата сутрин, още вечерта ще забележите промени: подобряване на тена, свеж и отпочинал вид, стегната и сияйна кожа. В същото време само с един сеанс не е възможно да се реши напълно проблема, ще са необходими няколко процедури.

За кого и в каква възраст може да се провежда процедурата мезотерапия?

Мезотерапията, при необходимост, може да се извършва на пациенти във всяка възраст. Тийнейджърите се възползват от мезотерапията най-често за борба с акне и състояние на кожата след акне. От 20-годишна възраст и нагоре може спокойно да се започне провеждането на мезотерапия с цел овлажняване на кожата, борба с пигментацията и най-ранните признаци на фотостареене.

Приблизително на същата възраст може да се започне инжектирането на мезококтейли против стареене. Това би позволило да се избегнат по-сериозни процедури в бъдеще или поне да се отложат за по-късно време.

Процедурата мезотерапия често се назначава  и като подготовка за пластична хирургия. Защото здравата кожа се възстановява много по-бързо след операция. Процедурата също е включена в програмата за рехабилитация след пластична хирургия, често в комбинация с физиотерапия.
Мезотерапията е незаменима след дълбоки пилинги и дермабразио. Това значително засилва ефекта от тези процедури и ускорява възстановяването.

Няма горен възрастов праг за мезотерапия – при желание процедурата може да се извърши, както на 70, така и на 80 години. Все пак трябва да се има предвид, че след 60 годишна възраст ефектът няма да бъде толкова изразен.

Последни публикации

резултатът от процедурата мезотерапия

Какъв е резултатът от процедурата мезотерапия?

Резултатът от процедурата мезотерапия зависи от коктейла полезни минерали и аминокиселини, които се инжектират в дермата С помощта на процедурата мезотерапия можете да решите проблеми като суха кожа, фини бръчки, пигментация, розацея, понижен тонус на кожата, акне, тъмни кръгове под очите, лунички, признаци на гравитационно и фотостареене, сивеещ тен, разширени пори и др. За разлика от много други методи, резултатът от процедурата мезотерапия  има почти моментален ефект. Ако сте се подложили на процедурата сутрин, още […]

Вижте повече
мезотерапия за лице

Какво е мезотерапия за лице?

Мезотерапия  за лице или както я наричат още бъдещето на козметологията е процедура, която може да запази красотата и здравето за дълго време Мезотерапията е революция в козметологията. Една процедура мезотерапия за лице може да даде по-изразен ефект, отколкото един месец използване на най-добрия крем. Как действа мезотерапията, какви проблеми може да реши, има ли процедурата противопоказания и какъв резултат можете да очаквате? Ще Ви разкажем, каквото Ви е нужно да знаете, за да се […]

Вижте повече
Подмладяване

Подмладяването е напълно възможно – Част 2

Към Част 1 Фотоподмладяването е удобна, неинвазивна процедура за подмладяване В началото на процедурата подмладяване кожата се почиства старателно. Слагат се предпазни очила.Съществува система за охлаждане на кожата, която е вградена в оборудването. С нея се елиминира необходимостта от гелове за охлаждане на кожата. Лекият апликатор се притиска към кожата, прилага се кратък лазерен импулс и в този момент се усеща краткотраен ефект на топлина. Той обикновено се възприема от пациентите като безболезнено, леко изтръпване. […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Най-търсени услуги: