Infinity Clinic push-to-call

Какво е мезотерапия за лице?

мезотерапия за лице

Мезотерапия  за лице или както я наричат още бъдещето на козметологията е процедура, която може да запази красотата и здравето за дълго време

Мезотерапията е революция в козметологията. Една процедура мезотерапия за лице може да даде по-изразен ефект, отколкото един месец използване на най-добрия крем.

Как действа мезотерапията, какви проблеми може да реши, има ли процедурата противопоказания и какъв резултат можете да очаквате?

Ще Ви разкажем, каквото Ви е нужно да знаете, за да се решите на тази процедура

Мезотерапията на лицето е минимално инвазивна процедура, при която комплекс от полезни минерали и аминокиселини се доставят в мезодермата с помощта на инжекции. Такъв коктейл е в състояние не само да свърже оптимално козметичните и терапевтичните ефекти в проблемната зона, но и върху тялото като цяло. В същото време ще бъдат неутрализирани редица естетически несъвършенства като старчески петна, бръчки, тъмни кръгове под очите, суха кожа, повяхнала кожа и безжизнен тен, неравен релеф на лицето.

Ефектът от процедурата мезотерапия за лице е: кожата активно започва да произвежда еластин и колаген. По този начин подобрява микроциркулацията на кръвта.

Мезотерапията представлява вътрекожно инжектиране на активни вещества. Те включват витамини, хиалуронова киселина, фосфолипиди. Тези компоненти често се съдържат в повечето козметични кремове, серуми и маски. При традиционния метод на приложение обаче активните вещества не могат да проникнат в дълбоките слоеве на кожата, те оказват въздействие само на повърхността. А в действителност, състоянието на дълбоките слоеве на дермата определя това, как изглежда кожата ни. Мезотерапията  позволява да бъдат доставени необходимите вещества директно до местоназначението.

Ефектът от процедурата се дължи на два фактора:

– първо, това е работата на активните вещества като такива;
– на второ място, механичният ефект на ултратънката инжекционна игла.
По време на процедурата кожата получава множество микротравми. Това „събужда“ кожните клетки, принуждавайки ги активно да произвеждат вещества. Тези вещества са необходими за регенерация, подобрява микроциркулацията на кръвта и клетъчното дишане.

Последни публикации

грижа за кожата след процедурата „лазерна епилация”

Грижа за кожата след процедурата „лазерна епилация”

Основни правила Лазерната епилация ви помага да се отървете от нежеланото окосмяване по тялото. Процедурата трябва да бъде не само ефективна, но и безопасна. Ето защо, преди да пристъпите към лазерната епилация, трябва да се запознаете с редица нещата които не трябва да правите след лазерната процедура. Процедурата „лазерна епилация” е изключително практична, тъй като след нея не се изисква специфична грижа за кожата, но има редица неща които следва да бъдат спазвани за да не […]

Вижте повече
резултатът от процедурата мезотерапия

Какъв е резултатът от процедурата мезотерапия?

Резултатът от процедурата мезотерапия зависи от коктейла полезни минерали и аминокиселини, които се инжектират в дермата С помощта на процедурата мезотерапия можете да решите проблеми като суха кожа, фини бръчки, пигментация, розацея, понижен тонус на кожата, акне, тъмни кръгове под очите, лунички, признаци на гравитационно и фотостареене, сивеещ тен, разширени пори и др. За разлика от много други методи, резултатът от процедурата мезотерапия  има почти моментален ефект. Ако сте се подложили на процедурата сутрин, още […]

Вижте повече
мезотерапия за лице

Какво е мезотерапия за лице?

Мезотерапия  за лице или както я наричат още бъдещето на козметологията е процедура, която може да запази красотата и здравето за дълго време Мезотерапията е революция в козметологията. Една процедура мезотерапия за лице може да даде по-изразен ефект, отколкото един месец използване на най-добрия крем. Как действа мезотерапията, какви проблеми може да реши, има ли процедурата противопоказания и какъв резултат можете да очаквате? Ще Ви разкажем, каквото Ви е нужно да знаете, за да се […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Най-търсени услуги: