Infinity Clinic push-to-call

За нас

.

СПЕЦИАЛИЗИРАНИ КЛИНИКИ ЗА ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА
СПЕЦИАЛИЗИРАНИ КЛИНИКИ ЗА ЕСТЕТИЧНА МЕДИЦИНА, КОНТРОЛ НА СТАРЕЕНЕТО, ЛАЗЕРНА ДЕРМАТОЛОГИЯ И ЕСТЕТИЧНА ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА

.

INFINITY CLINIC България е част от голямото международно семейство клиники за естетична медицина INFINITY. Още през далечната 2006 г. стъпвайки на българския пазар създадохме първата специализирана клиника за естетична медицина, контрол на стареенето, лазерна дерматология и естетична дентална медицина в България. Успешната ни през годините дейност наложи разширяването ни в България, като през 2015 г. инвестирахме в собствена сграда в кв. Лозенец.

кв. Лозенец
 • Нашият висококвалифициран медицински персонал в световен мащаб – специалисти в областта на естетичната медицина, осигуряват най-модерният начин за решаване на проблемите на нашите пациенти.
 • В клиники INFINITY винаги разполагаме с последно поколение апаратура ползвана в естетичната медицина и дентална медицина, доказала безспорните си качества в световен мащаб.

.

В клиники INFINITY всички услуги са 

с най-атрактивни цени защото:

.

1. Имаме оптимизиран високо технологичен процес на работа без излишен персонал – „чиито заплати бихте плащали Вие”

.

2. Нямаме излишни скъпо струващи реклами и рекламни лица – „чиито високи хонорари бихте плащали отново Вие”

.

3. Експанзивното международно разрастване на верига клиники INFINITY дава възможност всички сгради, оборудване и апаратура на INFINITY да са собственост на клиниките ни, и да не натоварват цените на услугите ни със стойността за наеми на сгради, заплащане на ипотеки, кредити и лизинги – „които бихте плащали също Вие”. Те биха били сериозна причина за нереално високи цени на услугите.

.

4. INFINITY има индивидуално ориентирана към българският пазар бизнес стратегия – „печалба чрез оборот, а не за сметка на големи надценки на услугите”.

.

През 2019 г. започнахме проектирането на нова втора клиника, която се очаква да отвори врати през 2022 г. до „Резиденшъл парк София”.

Резиденшъл парк София

.

НАШЕТО МОТО :

„НЕ ПРАВЕТЕ КОМПРОМИС С ВАШЕТО ЗДРАВЕ И КРАСОТА“

.

НАШАТА ФИЛОСОФИЯ:

 • професионализъм,
 • качеството на  работа,
 • комфорт в приятна и отпускаща атмосфера,
 • дискретност
 • индивидуалния подход към пациентите.

.

ЗА ТОВА:

 • В клиника INFINITY следим и прилагаме най-новите тенденции, технологии и научни разработки в света на естетичната лазерна медицина.  
 • Нашите сгради са проектирани като медицински центрове, построени и узаконени по всички нормативи на европейското законодателство.
 • Интериорът и стилът на клиниката показват нашето уважение към пациентите.
 • Модерният софтуер използван в клиниката подсигурява пълна дискретност и спокойствие за пациента, както и сигурността му от спазване на лекарската тайна.

.

НАШИЯТ ПОДХОД:

В клиника INFINITY сме осъзнали, че природата е поставила човека на върха на еволюционната стълбица. Човешкото разнообразие е невъзможно да бъде систематизирано и вкарано в граници и рамки. Затова в медицината не съществуват стандартни методи и подходи към всеки пациент. Терапията в клиника INFINITY започва с конфиденциален разговор между лекаря и пациента въз основа, на който нашите специалисти намират най-правилният начин към индивидуализиране на терапията и гарантиране на сигурен и дълготраен резултат.

Последни публикации

резултатът от процедурата мезотерапия

Какъв е резултатът от процедурата мезотерапия?

Резултатът от процедурата мезотерапия зависи от коктейла полезни минерали и аминокиселини, които се инжектират в дермата С помощта на процедурата мезотерапия можете да решите проблеми като суха кожа, фини бръчки, пигментация, розацея, понижен тонус на кожата, акне, тъмни кръгове под очите, лунички, признаци на гравитационно и фотостареене, сивеещ тен, разширени пори и др. За разлика от много други методи, резултатът от процедурата мезотерапия  има почти моментален ефект. Ако сте се подложили на процедурата сутрин, още […]

Вижте повече
мезотерапия за лице

Какво е мезотерапия за лице?

Мезотерапия  за лице или както я наричат още бъдещето на козметологията е процедура, която може да запази красотата и здравето за дълго време Мезотерапията е революция в козметологията. Една процедура мезотерапия за лице може да даде по-изразен ефект, отколкото един месец използване на най-добрия крем. Как действа мезотерапията, какви проблеми може да реши, има ли процедурата противопоказания и какъв резултат можете да очаквате? Ще Ви разкажем, каквото Ви е нужно да знаете, за да се […]

Вижте повече
Подмладяване

Подмладяването е напълно възможно – Част 2

Към Част 1 Фотоподмладяването е удобна, неинвазивна процедура за подмладяване В началото на процедурата подмладяване кожата се почиства старателно. Слагат се предпазни очила.Съществува система за охлаждане на кожата, която е вградена в оборудването. С нея се елиминира необходимостта от гелове за охлаждане на кожата. Лекият апликатор се притиска към кожата, прилага се кратък лазерен импулс и в този момент се усеща краткотраен ефект на топлина. Той обикновено се възприема от пациентите като безболезнено, леко изтръпване. […]

Вижте повече

Споделете ни в:

Най-търсени услуги: